Seznam produktů podle značky Lafood Group Ltd.
Celkový počet produktů: 58
Jemnozrnný vápníkový bentonit, speciálně vybraným k ošetření hroznových moštů.
Vysoce čisté aktivní uhlí rostlinného původu ke korektuře barevných vad nápojů.
Vysoce čisté aktivní uhlí rostlinného původu ke korektuře barevných vad nápojů.
Vysoce čisté aktivní uhlí rostlinného původu. Speciální, velmi šetrný postup aktivace vytváří v aktivním uhlí pórovitou strukturu, která specificky váže především nežádoucí pachové a chuťové látky v nápojích.
Vysoce čisté aktivní uhlí rostlinného původu. Speciální, velmi šetrný postup aktivace vytváří v aktivním uhlí pórovitou strukturu, která specificky váže především nežádoucí pachové a chuťové látky v nápojích.
Vysoce čisté aktivní uhlí rostlinného původu. Speciální, velmi šetrný postup aktivace vytváří v aktivním uhlí pórovitou strukturu, která specificky váže především nežádoucí pachové a chuťové látky v nápojích.
Vybrané hybridní kvasinky vhodné zejména pro zpracování moderních bílých a růžových vín. Vynikající aromatický výraz, který zvýrazňuje buket zralého ovoce, zejména zeleného jablka a hrušky. Vynikající výsledky s Chardonnay a Rulandské šedé.
Vhodné zejména pro: ,
Aroma: Delikátní a komplexní chuť a aroma, obohacené o citrusové plody (pomeranč, citrón, grapefruit)
Popis: Velice silné kvašení i při nízkých teplotách od 8 °C. Vysoká tolerance vůči inhibičním faktorům a alkoholu. Vhodné i pro zastavené kvašení.
Vhodné zejména pro: , Pro mladá červená vína s ovocným aroma
Aroma: Jemně kořeněná chuť a aroma připomínající pepř a lékořici
Popis: Vysoce odolné vůči alkoholu nad 19 % obj. a velmi odolné proti vysokým teplotám při kvašení až 36 °C
Vhodné zejména pro: Frankovka, Dornfelder, Rulandské modré, Zweigeltrebe,
Aroma: Pro mohutná červená vína se střední až intenzivní taninovou strukturou. Zesiluje chuť a aroma připomínající ostružiny.
Popis: Rychlé prokvašení, toleruje teplotu do 32 °C a alkohol nad 19 % obj.
Vhodné zejména pro: Rulandské modré, Modrý Portugal, Svatovavřinecké,
Aroma: Pro červená vína s důrazem na ovocné a svěží aroma. Dodává chuť a aroma brusinek a lesních plodů
Popis: Vysoce odolné vůči alkoholu nad 20 % obj. a velice dobře se přizpůsobí struktuře a hustotě rmutu, kvašení: 25 - 30 °C
Vhodné zejména pro: Chardonnay, Rulandské šedé, Rulandské bílé, Ryzlink vlašský, nearomatické odrůdy
Aroma: Silné a intenzivní aroma tvořené thiolovou složkou připomínající marakuju, tropické ovoce a květinové tóny
Popis: Vynikající schopnost kvašení i za nízké teploty, vysoká odolnost vůči alkoholu do 21 % obj. kvašení: 12 - 18 °C
Vhodné zejména pro: Chardonnay, Rulandské šedé, Rulandské bílé, Ryzlink vlašský, nearomatické odrůdy
Aroma: Silné a intenzivní aroma tvořené thiolovou složkou připomínající marakuju, tropické ovoce a květinové tóny
Popis: Vynikající schopnost kvašení i za nízké teploty, vysoká odolnost vůči alkoholu do 21 % obj. kvašení: 12 - 18 °C
Vhodné zejména pro: Chardonnay, Rulandské šedé, Rulandské bílé, Ryzlink vlašský, nearomatické odrůdy
Aroma: Silné a intenzivní aroma tvořené thiolovou složkou připomínající marakuju, tropické ovoce a květinové tóny
Popis: Vynikající schopnost kvašení i za nízké teploty, vysoká odolnost vůči alkoholu do 21 % obj. kvašení: 12 - 18 °C
Vhodné zejména pro: , Pro červená vína určená k zrání
Aroma: Delikátní kořeněná chuť a aroma, podporuje odrůdově charakteristické tóny
Popis: Vysoce odolné vůči alkoholu nad 19 % obj. a velmi odolné proti vysokým teplotám při kvašení až 36 °C
Vhodné zejména pro: Chardonnay, Rulandské šedé, Rulandské bílé, Ryzlink vlašský, nearomatické odrůdy
Aroma: Podporuje různorodé a elegantní typicky odrůdové aroma hroznů a citrusové plody
Popis: Vynikající schopnost kvašení, dobrá aktivita při nízkých teplotách kvašení, odolnost vůči alkoholu do 21 % obj. kvašení 13 - 18 °C
Vhodné zejména pro: André, Cabernet Moravia, Alibernet,
Aroma: Podporují chuť a aroma rybízu, malin a ostružin. Dodávají vůni a svěžest. Vysoká tvorba glycerinu
Popis: Velice dobře se přizpůsobí struktuře a hustotě rmutu. Vysoce odolné vůči alkoholu nad 20 % obj. a velmi odolné proti vysokým teplotám při kvašení až 36 °C
Vhodné zejména pro: , Speciální kvasinky na rosé vína
Aroma: Vynikající ovocné a květinové aroma, typické pro růžová vína. Se zvýšenou tvorbou glycerinu
Popis: Plynulý průběh kvašení. Vysoká odolnost na alkohol až do 21 % obj. kvašení: 15 - 20 °C.
Podporují chuť a aroma rybízu, malin a ostružin.
Vhodné pro: Pro všechny modré odůdy.
Popis: Pro mladá červená vína s ovocným aroma. Vysoce odolné vůči alkoholu (20,5 %). Velice dobře přizpůsobivé struktuře a hustotě rmutu. Dodávají vůni a svěžest.
Dávkování: 20 g/hl, 40 g/hl za nepříznivých podmínek
Nároky na výživu: nízké
Podporují chuť a aroma rybízu, malin a ostružin.
Vhodné pro: Pro všechny modré odůdy.
Popis: Pro mladá červená vína s ovocným aroma. Vysoce odolné vůči alkoholu (20,5 %). Velice dobře přizpůsobivé struktuře a hustotě rmutu. Dodávají vůni a svěžest.
Dávkování: 20 g/hl, 40 g/hl za nepříznivých podmínek
Nároky na výživu: nízké
Podporují chuť a aroma rybízu, malin a ostružin.
Vhodné pro: Pro všechny modré odůdy.
Popis: Pro mladá červená vína s ovocným aroma. Vysoce odolné vůči alkoholu (20,5 %). Velice dobře přizpůsobivé struktuře a hustotě rmutu. Dodávají vůni a svěžest.
Dávkování: 20 g/hl, 40 g/hl za nepříznivých podmínek
Nároky na výživu: nízké
Vhodné zejména pro: Chardonnay, Rulandské šedé, Rulandské bílé, Ryzlink vlašský, nearomatické odrůdy
Aroma: Tvoří bohatou strukturu aroma a chuti, podporují buket tropického ovoce
Popis: Výborná fermentační schopnost, nízká tvorba acetaldehydu a siřičitanů, tolerance alkoholu do 16 % obj. kvašení: 13 - 20 °C