Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Kvasinky Pepper 0,5 kg
Kód: 080131
Z 3
862.5 bez DPH
SklademVhodné zejména pro: Chardonnay, Rulandské šedé, Rulandské bílé, Ryzlink vlašský, nearomatické odrůdy
Aroma: Podporuje různorodé a elegantní typicky odrůdové aroma hroznů a citrusové plody
Popis: Vynikající schopnost kvašení, dobrá aktivita při nízkých teplotách kvašení, odolnost vůči alkoholu do 21 % obj. kvašení 13 - 18 °C
Podobné produkty:
Doporučuje se pro koloidní stabilizaci a zlešení kulatosti červených, bílých a růžových vín.
Tříslovina čištěného kaštanu a dřeva kebračo
Enzym na předčeření moštu a k rychlému a efektivnímu předčeření moštu. Podporuje cílené odbourání pektinových látek (lepší lisovatelnost rmutu a čeření moštu). Kromě klasického předčeření moštu lze používat i jako flotační enzym.
Vhodné zejména pro: Müller Thurgau, Muškát moravský, muškátové odrůdy, rosé vína
Aroma: Kvasinky podporují ovocné, muškátové aroma, se zvýšenou tvorbou glycerinu
Popis: Rychlý rozkvas a průběh kvašení kvašení: 16 - 23 °C
Vhodné zejména pro: Merlot, Dornfelder, Cabernet Sauvignon, Alibernet,
Aroma: Červená vína získají vyváženou strukturu taninů, tvorba aroma při kvašení podporuje typ bordeaux
Popis: Teplota kvašení do 32 °C, malá tvorba pěny, kvašení: 26 - 28 °C
Vhodné zejména pro: kvasinky na ovocné destiláty
Aroma: Bezpečné kvašení do 16% obj. alkoholu.
Popis: Bezpečné kvašení do 16% obj. alkoholu Doporučená teplota kvašení: 15-25°C.