Celkový počet produktů: 31

Aktivní filtry

Cena 0,00 Kč
Na objednávku
Cena 10 500,00 Kč
Na objednávku

Přípravek určený k biologickému odkyselení při výrobě bílých a růžových vín.


Cena 4 064,00 Kč
Skladem

VINIFLORA CH 11





Kmen vhodný pro bílá, červená a rosé vína o nízké teplotě a pH. Tolerance SO2: volná SO2 do 20 mg/l a celková SO2 do 30 mg/l, obsah alkoholu: do 12% obj., teplota: >14°C, hodnota pH: >2,9



Dávkování: 1 balení / 25 hl


Cena 21 844,00 Kč
Na objednávku

Kultura pro přímé očkování červených vín bohatých na alkohol.


Cena 1 950,00 Kč
Na objednávku

VINIFLORA® CH16





Kmen vhodný pro červená vína s velmi vysokou tolerancí alkoholu, excelentní výsledky v těžkých červených vínech, tolerance SO2: volná SO2 do 20 mg/l a celková SO2 do 45 mg/l, obsah alkoholu: do 16% obj., teplota: >18°C, hodnota pH: >3,3



Dávkování: 1 balení / 2,5 hl, 25 hl


Cena 493,00 Kč
Na objednávku

VINIFLORA® CH16





Kmen vhodný pro červená vína s velmi vysokou tolerancí alkoholu, excelentní výsledky v těžkých červených vínech, tolerance SO2: volná SO2 do 20 mg/l a celková SO2 do 45 mg/l, obsah alkoholu: do 16% obj., teplota: >18°C, hodnota pH: >3,3



Dávkování: 1 balení / 2,5 hl, 25 hl


Cena 3 615,00 Kč
Skladem

VINIFLORA® CH16





Kmen vhodný pro červená vína s velmi vysokou tolerancí alkoholu, excelentní výsledky v těžkých červených vínech, tolerance SO2: volná SO2 do 20 mg/l a celková SO2 do 45 mg/l, obsah alkoholu: do 16% obj., teplota: >18°C, hodnota pH: >3,3



Dávkování: 1 balení / 2,5 hl, 25 hl


Cena 455,00 Kč
Na objednávku

VINIFLORA CH 35





Kmen vhodný pro bílá, červená a rosé vína s vyšším obsahem SO2 vysoká malolaktická aktivita, vhodné pro simultánní očkování tolerance SO2: volná SO2 do 35 mg/l a celková SO2 do 60 mg/l, obsah alkoholu: do 13,5% obj., teplota: >15°C, hodnota pH: >3,0



Dávkování: 1 balení / 2,5 hl, 25 hl, 250 hl


Cena 11 791,00 Kč
Na objednávku

Vysoce aktivní přípravek slouží k biologickému odkyselení při výrobě vína bílého a rosé.


Cena 1 728,00 Kč
Na objednávku

VINIFLORA CH 35





Kmen vhodný pro bílá, červená a rosé vína s vyšším obsahem SO2 vysoká malolaktická aktivita, vhodné pro simultánní očkování tolerance SO2: volná SO2 do 35 mg/l a celková SO2 do 60 mg/l, obsah alkoholu: do 13,5% obj., teplota: >15°C, hodnota pH: >3,0



Dávkování: 1 balení / 2,5 hl, 25 hl, 250 hl


Cena 3 486,00 Kč
Skladem

VINIFLORA CH 35





Kmen vhodný pro bílá, červená a rosé vína s vyšším obsahem SO2 vysoká malolaktická aktivita, vhodné pro simultánní očkování tolerance SO2: volná SO2 do 35 mg/l a celková SO2 do 60 mg/l, obsah alkoholu: do 13,5% obj., teplota: >15°C, hodnota pH: >3,0





Dávkování: 1 balení / 2,5 hl, 25 hl, 250 hl


Cena 27 851,00 Kč
Na objednávku

VINIFLORA CH 35





Kmen vhodný pro bílá, červená a rosé vína s vyšším obsahem SO2 vysoká malolaktická aktivita, vhodné pro simultánní očkování tolerance SO2: volná SO2 do 35 mg/l a celková SO2 do 60 mg/l, obsah alkoholu: do 13,5% obj., teplota: >15°C, hodnota pH: >3,0



Dávkování: 1 balení / 2,5 hl, 25 hl, 250 hl


Cena 3 986,00 Kč
Skladem

VINIFLORA CINE



Kmen neodbourává v hroznovém moštu a ve víně přirozeně se vyskytující kyselinu citrónovou na diacetyl, kyselinu octovou nebo 2,3-butanediol. Tolerance SO2: volná SO2 do 20 mg/l a celková SO2 do 40 mg/l, obsah alkoholu: do 14,5% obj., teplota: >17°C, hodnota pH: >3,2





Dávkování: 1 bal / 25 hl


Cena 11 285,00 Kč
Na objednávku



Hluboce zmrazená koncentrovaná kultura bakterií mléčného kvašení.


Cena 27 928,00 Kč
Na objednávku

Hluboce zmrazená koncentrovaná kultura bakterií mléčného kvašení.


Cena 7 085,00 Kč
Na objednávku
Cena 6 594,00 Kč
Na objednávku

Přímé očkovací kultury pro biologické odbourávání kyselin.


Cena 6 826,00 Kč
Na objednávku
Cena 397,00 Kč
Skladem

VINIFLORA OENOS





Kmen vhodný pro červená vína, dobrá malolaktická aktivita, malá aktivita betaglukosidáze (šetrné pro barvu), kladný vliv na mouthfeel vín, tolerance SO2: volná SO2 do 20 mg/l a celková SO2 do 45 mg/l, obsah alkoholu: do 14% obj., teplota: >17°C, hodnota pH: >3,1



Dávkování: 1 balení / 2,5 hl, 25 hl, 250 hl


Cena 7 912,00 Kč
Na objednávku

VINIFLORA® OENOS





Vysoce aktivní přípravek z Oenococcus-oeni určený k biologickému odbourávání kyseliny při výrobě vín.


Cena 19 185,00 Kč
Skladem

VINIFLORA OENOS





Kmen vhodný pro červená vína, dobrá malolaktická aktivita, malá aktivita betaglukosidáze (šetrné pro barvu), kladný vliv na mouthfeel vín, tolerance SO2: volná SO2 do 20 mg/l a celková SO2 do 45 mg/l, obsah alkoholu: do 14% obj., teplota: >17°C, hodnota pH: >3,1



Dávkování: 1 balení / 2,5 hl, 25 hl, 250 hl


Cena 1 568,00 Kč
Na objednávku

VINIFLORA OENOS





Kmen vhodný pro červená vína, dobrá malolaktická aktivita, malá aktivita betaglukosidáze (šetrné pro barvu), kladný vliv na mouthfeel vín, tolerance SO2: volná SO2 do 20 mg/l a celková SO2 do 45 mg/l, obsah alkoholu: do 14% obj., teplota: >17°C, hodnota pH: >3,1





Dávkování: 1 balení / 2,5 hl, 25 hl, 250 hl


K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme s našimi partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Partneři tyto údaje mohou zkombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které získali v důsledku toho, že používáte jejich služby.

Podrobné nastavení

Pokročilá nastavení souborů cookies

Funkční cookies (technické)

Funkční cookies jsou striktně vyžadovány pro možnost poskytovat služby e-shopu a z toho důvodu není možné je deaktivovat.

Marketingové cookies

Tato cookies sbírají informace o zobrazování reklamních sdělení pro potřeby lepšího nabízení obsahu návštěvníkům.

Analytické cookies

Sbírají informace o procházení e-shopu ze strany návštěvníků. Slouží pro potřeby podrobné analýzy o jaké produkty je mezi návštěvníky zájem a jaký je obvyklý proces jejich návštěvy na e-shopu.

Výkonová cookies

Tato se používají ke zlepšení zážitku z prohlížení a optimalizaci provozu obchodu.

Ostatní cookies

Toto jsou cookies, kde není zcela jasný jejich účel a/nebo stále probíhá jejich kategorizace.