Blog navigation

Nejnovější příspěvky

Nejnovější příspěvky

  • Lallemand Vinobraní 2023
    Lallemand Vinobraní 2023
    267 Zobrazení

    Rádi bychom Vás pozvali na jedinečnou přednášku LALLEMAND VINOBRANÍ 2023, která se uskuteční ve čtvrtek 22.6.2023. LIPERA s.r.o. - Velké Bílovice, zasedací místnost.

    Přečíst
  • Přednáška: Sudy a dubové alternativa TN Coopers
    Přednáška: Sudy a dubové alternativa TN Coopers
    402 Zobrazení

    Pokud se zajímáte o víno a chcete se dozvědět něco nového o jeho výrobě, určitě byste měli navštívit naši přednášku o sudech a dubových alternativách od TN Coopers, která se koná 23.3. 2023 v Lipeře - zasedací místnost . Tato přednáška vám poskytne unikátní pohled na svět vína a jeho výrobu.

    Přečíst
  • LIPERA oslavila 20. výročí vzniku!
    LIPERA oslavila 20. výročí vzniku!
    380 Zobrazení

    Už je to více než dvacet let, kdy byla založena společnost LIPERA. Ta nabízí vinařské potřeby a služby, k jejím novinkám patří e-shop a mobilní plnicí linka. V pondělí 13.2. proběhla oslava v brněnském Mahenově divadle.

    Přečíst
  • Plnící linka
    Plnící linka
    400 Zobrazení

    Připravili jsme nový moderní a přehledný web s nabídkou našich plnících a navazujících služeb. V duchu mota: " Lahvování vašeho vína nebylo nikdy jednodušší “ ...

    Přečíst
  • PF 2023
    PF 2023
    426 Zobrazení

    Přejeme Vám úspěšný vstup do nadcházejícího roku 2023. Děkujeme za spolupráci s dodavateli a odběrateli. Vážíme si spolupráce a doufáme, že nadcházející dny oslav budou naplněny hojností lásky, pohody, míru a štěstí. 

    Přečíst
  • Oslavte Vánoční svátky!
    Oslavte Vánoční svátky!
    506 Zobrazení

    Konec roku se blíží a je čas to oslavit! Stromeček je nazdobený, cukroví upečené, dárky zabalené a víno vychlazené – vše je připraveno na nádherné Vánoce.

    Přečíst
  • Prodej Vánočních stromků
    Prodej Vánočních stromků
    2308 Zobrazení

    Ty nejkrásnější vánoční stromečky, skvělé ceny a velký výběr najdete u nás na prodejně - LIPERA s.r.o., Velké Bílovice. Prodej zahájen ve středu 23.11.2022.

    Přečíst
Showing 1 to 7 of 7 (1 Page)