Speciální pektináza ke zlepšení flotace.
Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Sulficorbate poudre, 0,5 kg
Kód: 020313
Z 626
331.4 bez DPH
SklademSO2 a kyselina askorbová jsou silné antioxidanty, které pracují ve vzájemné synergii a vhodně se doplňují. Zatímco účinek kyseliny askorbové je krátkodobý, SO2 funguje dlouhodobě, proto je vhodná jejich kombinace. Díky vyváženému složení poskytuje přípravek SULFISCORBATE POUDRE stejný podíl kys. askorbové a SO2.
Na hrozny: 6 – 18 g / 100 kg
Do moštu: 6 – 18 g/ hl
Do vína: 6 – 12 g/ hl
Dávka 6 g/100 l SULFISCORBATE POUDRE obsahuje 2 g/hl SO2 a 2 g/hl kys. askorbové. Maximální přípustná dávka přípravku SULFISCORBATE POUDRE je 75 g/hl. Přípravek se aplikuje přímo na hrozny, případně rozmíchává v moštu, vínu nebo chladné vodě.
Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.
Podobné produkty:
Bentonit bez písku speciálně vyvinutý pro ultrafiltrační zařízení.
Vhodné zejména pro: Ryzlink rýnský, Müller Thurgau,
Aroma: Zachovává vynikající ryzlinkové struktury, kořenitý odrůdový buket. Květnaté, lipové aroma
Popis: Rychlý rozkvas, šetrné kvašení s malou tvorbou pěny, kvašení: 15 - 22 °C
Granulovaný enzym vhodný k extrakci hodnotných aromatických látek a žádoucích taninů. Používá se k maceraci rmutu za studena. Doporučená teplota aplikace od 8°C s dobou působení 2 až 6 hod.
Vhodné zejména pro: Sauvignon, Colombard, Verdejo, Petit Manseing, Výroba bílých a růžových aromatických vín, optimalizuje zvýražnění thiolů
Aroma:
Zvýraznění thiolů
Popis: VIALATTE FERM® W28 je kvasinka S. cerevisiae galactose - byla spe- ciálně vybrána pro její schopnost tvorby thiolů při výrobě vína z odrůd, které jsou bohaté na aromatické prekurzory. V optimálním stavu fenolické zralosti může zesílit tóny citrusů a plodu mučenky, které vínům dodávají velmi aktuální styl. Má vynikající schopnost kvašení, a to i v obtížných podmínkách (nízká teplota, vyšší obsah alkoholu, nedostatek dusíku...). VIALATTE FERM® W28 se doporučuje pro výrobu vín z hroznových odrůd typu Sauvignon, Colombard, Verdejo, Petit Manseing anebo odrůd červených vín v rámci výroby růžových aromatických vín.
Vybrané hybridní kvasinky vhodné zejména pro zpracování moderních bílých a růžových vín. Vynikající aromatický výraz, který zvýrazňuje buket zralého ovoce, zejména zeleného jablka a hrušky. Vynikající výsledky s Chardonnay a Rulandské šedé.
Přímé očkovací kultury pro biologické odbourávání kyselin.
Vhodné zejména pro: Müller Thurgau, Muškát moravský, muškátové odrůdy, rosé vína
Aroma: Kvasinky podporují ovocné, muškátové aroma, se zvýšenou tvorbou glycerinu
Popis: Rychlý rozkvas a průběh kvašení kvašení: 16 - 23 °C
BECOLITE® 3000
Jemný filtrační perlit k čiření silně zakalených tekutin, jako je pivo, víno, ovocná šťáva, cukrový roztok, olej, škrob, želatina, klih, vosk, ropné produkty, rozpouštědla, farmaceutické výrobky, umělé hmoty, galvanické lázně atd.