Brzdí růst kvasnic a plísní.
Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA add remove
-
PŘÍPRAVKY add remove
-
SKLEP add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
-
VINOHRAD add remove
-
LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA add remove
Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove -
SLUŽBY add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove -
BLOG
-
KONTAKTY add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Go Ferm 1 kg
Kód: 210036
Z 150
1114.05 bez DPH
Skladem![](https://www.lipera.cz/7453-large_default/go-brg.jpg)
Podobné produkty:
Toto je testovací popis
Gallo-proanthocyanidinický tanin z vybraných lístků Čajovníku čínského. Používá se ve všech fázích výroby bílých, růžových a červených vín. V raných fázích na snížení potřeby SO2 a v průběhu zrání k navrácení svěžesti. Před lahvováním pro posílení ovocných a květinových tónů.
Dávkování: 5-10 g/hl
Tanin z čerstvých slupek hroznů Moscato. Vyznačuje se vysokou průměrnou molekulovou hmotností,
která je vysoce strukturovaná a antioxidační. Tann UVA AROM je velmi sladký tanin, účinný při vylepšvání textury bílých a červených vín a je použitelný ve všech fázích zrání.
Dávkování: 2 - 10 g/hl
Vhodné zejména pro: , Výroba jemných a elegantních vín, optimalizuje školení na kalech a zvyšuje kvalitativní potenciál hroznů
Aroma: Aromatická jemnost a zachování typických odrůdových aroma
Popis: S. cerevisiae galactose - byla speciálně vybrána pro výrobu bílých a rů- žových vín, VIALATTE FERM® W12 optimalizuje aromatickou jemnost a dojem kulatosti v ústech. VIALATTE FERM® W12 rychle autolyzuje a pro- to je velmi vhodný pro školení v tancích nebo v sudech s batonáží kalů. Přípravek umožňuje uchování kvalitativního potenciálu a odrůdového charakteru hroznů, které byly pěstovány a sklízeny v těch nejlepších pod- mínkách. VIALATTE FERM® W12 se doporučuje pro odrůdy Chardonnay, Muscadet, Viognier atd. VIALATTE FERM® W12 je robustní kvasinka, je- jíž použití se také doporučuje v případě samovolného zastavení kvašení.
Vhodné zejména pro: Frankovka, Rulandské modré, Cabernet Moravia, Cabernet Sauvignon,
Aroma: Pro mohutné červené víno, zaoblené, silné a aromatické, připomíná sušené fíky a datle
Popis: Silné kvašení, tolerance vůči alkoholu 15 % obj., vhodné pro školení barrique, kvašení: 28 - 30 °C
Vhodné zejména pro: Modrý Portugal, Frankovka, Cabernet Sauvignon, Zweigeltrebe, rosé vína
Aroma: Vyvíjí výrazné aroma (ovocné estery), vínu z neutrálních odrůd propůjčují ovocné, trvalé aroma
Popis: V závislosti na teplotě kvašení odbourá až 15 % kyseliny jablečné nacházející se v moštu, kvašení: 22 - 28 °C