Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Vaječný bílek, 1 kg
Kód: 070010
Z 22
1394.21 bez DPH
Sklademkrystalický bílek z čerstvých slepičích vajec vyráběný po velmi šetrném sušení. Používají se pouze vejce nejvyšších jakostních tříd. Obsah denaturovaného bílku je extrémně nízký na rozdíl od zboží sušeného rozprašováním, proto velmi vysoký účinek proti senzoricky negativním nótám třísloviny ve víně. Bílek ze slepičích vajec je vhodný zejména pro červené víno, ale i pro bílé víno.
Použití: Bílek jednoduše nasypte do deseti až patnáctinásobného množství studené vody a nechte předbobtnat. Asi po 30 minutách rozmíchejte do hladka, nešlehejte na pěnu. Pak zamíchejte do vína (případně nejdříve v malém množství). Po 1-2 dnech byste měli aplikovat bentonit nebo křemičitou sůl, abyste odstranili nespotřebovaný bílek. Doporučujeme kontrolu na stabilitu vůči bílku.
Dávkování: Po předběžném pokusu v odborné laboratoři 3-15 g/hl.
Skladování: Skladujte v chladu, ale bez mrazu. Otevřené balení těsně uzavřete a spotřebujte co nejdříve.
Servis: (+420) 775 004 044, 777 784 378
Hmotnost: 1kg
Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.
Podobné produkty:
Tanin z čerstvých slupek hroznů Moscato. Vyznačuje se vysokou průměrnou molekulovou hmotností,
která je vysoce strukturovaná a antioxidační. Tann UVA AROM je velmi sladký tanin, účinný při vylepšvání textury bílých a červených vín a je použitelný ve všech fázích zrání.
Dávkování: 2 - 10 g/hl
Ellagický tanin ze silně opáleného francouzského dubu, určený pro zralá červená vína. Dodává příjemnou chuť a aroma karamelu, opáleného dřeva, kávy a vanilky.
Dávkování: 4 - 5 g/hl
Granulovaný enzymový přípravek ke zlepšení filtrace a extrakce mannoproteinů
Granulovaný enzymový přípravek ke zlepšení filtrace a extrakce mannoproteinů
Granulovaný vápenatý bentonit ke krášlení vín . Odstraňuje termolabilní bílkoviny z vín. Kromě adsorpce bílkovin lze v malé míře snížit i obsah tříslovin a těžkých kovů.
Tanin z čerstvých slupek hroznů Moscato. Vyznačuje se vysokou průměrnou molekulovou hmotností,
která je vysoce strukturovaná a antioxidační. Tann UVA AROM je velmi sladký tanin, účinný při vylepšvání textury bílých a červených vín a je použitelný ve všech fázích zrání.
Dávkování: 2 - 10 g/hl
Komplex přírodních vápenatých aktivovaných bentonitů, jejichž použití vyvažuje účinek odstraňování nestabilních bílkovin a objem sedlin.
Granulovaný enzymový přípravek ke zlepšení filtrace a extrakce mannoproteinů