krystalický bílek z čerstvých slepičích vajec vyráběný po velmi šetrném sušení. Používají se pouze vejce nejvyšších jakostních tříd. Obsah denaturovaného bílku je extrémně nízký na rozdíl od zboží sušeného rozprašováním, proto velmi vysoký účinek proti senzoricky negativním nótám třísloviny ve víně. Bílek ze slepičích vajec je vhodný zejména pro červené víno, ale i pro bílé víno.



Použití: Bílek jednoduše nasypte do deseti až patnáctinásobného množství studené vody a nechte předbobtnat. Asi po 30 minutách rozmíchejte do hladka, nešlehejte na pěnu. Pak zamíchejte do vína (případně nejdříve v malém množství). Po 1-2 dnech byste měli aplikovat bentonit  nebo křemičitou sůl, abyste odstranili nespotřebovaný bílek. Doporučujeme kontrolu na stabilitu vůči bílku.



Dávkování: Po předběžném pokusu v odborné laboratoři 3-15 g/hl.



Skladování: Skladujte v chladu, ale bez mrazu. Otevřené balení těsně uzavřete a spotřebujte co nejdříve.

Servis: (+420) 775 004 044, 777 784 378



Hmotnost: 1kg


Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.

TI_OPTIBENT.pdf

Podobné produkty: