Eliminace oxidů a proteinů z moštů a vín.
Zavolejte nám:
+420 602 747 484Kód: 080051
Z 10
989.29 bez DPH
SklademVhodné zejména pro: Müller Thurgau, Muškát moravský, muškátové odrůdy, rosé vína
Aroma: Kvasinky podporují ovocné, muškátové aroma, se zvýšenou tvorbou glycerinu
Popis: Rychlý rozkvas a průběh kvašení kvašení: 16 - 23 °C
Eliminace oxidů a proteinů z moštů a vín.
Vhodné zejména pro: Rulandské modré, Svatovavřinecké, Modrý Portugal,
Aroma: Zesiluje odrůdově typické aroma, tmavé ostružiny a aroma po třešních
Popis: Plynulé kvašení, vysoká tolerance vůči teplotě, kvašení: 26 - 28 °C
Vhodné zejména pro: Cabernet Sauvignon, Mlynářka, rosé vína
Aroma: Aroma kávy, moka a jemně hořké aroma
Popis: Rehydratace bez tvorby pěny, nízká potřeba živin, kvasinka se zakládá na selekčních kritériích ovocnost, barevná stabilita a spolehlivé kvašení: 15 - 25 °C
Hydrouhličitan draselný slouží k rychlému jemnému odkyselení moštu a mladého vína. Používá se k jednoduchému odkyselení, tedy k odstranění kyseliny vinné. Výhodou je možnost přidat přípravek do již filtrovaného vína ještě krátce před lahvováním.
Vysoce čisté aktivní uhlí rostlinného původu. Speciální, velmi šetrný postup aktivace vytváří v aktivním uhlí pórovitou strukturu, která specificky váže především nežádoucí pachové a chuťové látky v nápojích.
Vysoce aktivní přípravek slouží k biologickému odkyselení při výrobě vína bílého a rosé.
Vhodné zejména pro: Rulandské bílé, Rulandské šedé, Chardonnay, rosé vína
Aroma: Produkuje vína středomořského typu a jemně ovocné aroma
Popis: Rychlý rozkvas a průběh kvašení, kvašení: 17 - 20 °C
Vhodné zejména pro: Veltlínské zelené, Ryzlink vlašský, Sylvánské zelené, Müller Thurgau, Veltlínské č. rané, rosé vína
Aroma: Ovocné až neutrální aroma, zachová odrůdový charakter
Popis: Přednostně mošty s vyváženým obsahem živin, kvašení: 15 - 22°C