Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Kvasinky Vialatte Ferm W28, 20 g
Kód: 080715
Z 8
51.88 bez DPH
SklademVhodné zejména pro: Sauvignon, Colombard, Verdejo, Petit Manseing, Výroba bílých a růžových aromatických vín, optimalizuje zvýražnění thiolů
Aroma:
Zvýraznění thiolů
Popis: VIALATTE FERM® W28 je kvasinka S. cerevisiae galactose - byla spe- ciálně vybrána pro její schopnost tvorby thiolů při výrobě vína z odrůd, které jsou bohaté na aromatické prekurzory. V optimálním stavu fenolické zralosti může zesílit tóny citrusů a plodu mučenky, které vínům dodávají velmi aktuální styl. Má vynikající schopnost kvašení, a to i v obtížných podmínkách (nízká teplota, vyšší obsah alkoholu, nedostatek dusíku...). VIALATTE FERM® W28 se doporučuje pro výrobu vín z hroznových odrůd typu Sauvignon, Colombard, Verdejo, Petit Manseing anebo odrůd červených vín v rámci výroby růžových aromatických vín.
Podobné produkty:
Vhodné zejména pro: André, Cabernet Moravia, Alibernet,
Aroma: Podporují chuť a aroma rybízu, malin a ostružin. Dodávají vůni a svěžest. Vysoká tvorba glycerinu
Popis: Velice dobře se přizpůsobí struktuře a hustotě rmutu. Vysoce odolné vůči alkoholu nad 20 % obj. a velmi odolné proti vysokým teplotám při kvašení až 36 °C
Vhodné zejména pro: Chardonnay, Rulandské bílé, Rulandské šedé,
Aroma: Díky kombinaci tří kvasinkových kmenů zajišťují širší variaci a přirozenou rozmanitost aroma
Popis: Rychlý rozkvas, malá tvorba pěny, pomalejší průběh kvašení. Vhodné pro výrobu vín se zbytkovým cukrem. kvašení: 16 - 22 °C
Vhodné zejména pro: Chardonnay, Rulandské bílé, Rulandské šedé,
Aroma: Tvoří typické burgundské aroma, víno získá vyváženou ovocnost a odrůdový charakter
Popis: Středně rychlé kvašení, vhodné pro školení SUR LIE, kvašení: 16 - 20 °C
Mikrofiltrovaná 100% prášková arabská guma pro stabilizaci vín. Zlepšuje pocit v ústech a harmonizuje víno s vysokým obsahem kyselin a alkoholu.