Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Kvasinky Guardia 500g
Kód: 080748
Z 18
1633.04 bez DPH
SklademAktivní bioochrana pro červená vína
Řízení dynamiky mikrobiální komunity podporou prospěšných mikroorganismů a potlačením růstu těch škodlivých je základním principem biologické kontroly. Level2 GUARDIA™ je nový non-Saccharomyces (Metschnikowia plucherrima) vybraný z přírody organizací IFV (Institut Français de la Vigne et du Vin), vysoce přizpůsobený tomuto účelu biologické ochrany ve vínech. Při aplikaci na začátku procesu umožňuje vynikající implantační a růstový výkon LEVEL2 GUARDIA™ včasnou a účinnou kolonizaci různých ekologických nik. LEVEL2 GUARDIA™ byl také testován a vybrán pro svou schopnost vylučovat vysoké koncentrace kyseliny pulcherimové, silného chelatačního činidla pro železo. Toto vyčerpání železa způsobuje, že prostředí není vhodné pro růst jiných kontaminujících mikrobů. Díky těmto jedinečným vlastnostem je LEVEL2 GUARDIA™ vysoce účinný proti širokému spektru nežádoucích mikroorganismů (oxidační kvasinky, Brettanomyces spp., octové bakterie)
Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.
Podobné produkty:
Kultura pro přímé očkování červených vín bohatých na alkohol.
Vhodné zejména pro: Rulandské modré, Svatovavřinecké, Modrý Portugal,
Aroma: Zesiluje odrůdově typické aroma, tmavé ostružiny a aroma po třešních
Popis: Plynulé kvašení, vysoká tolerance vůči teplotě, kvašení: 26 - 28 °C
Vhodné zejména pro: výrobu sektu. Ryzlink rýnský, Kerner, Tramín červený, Pálava, Sauvignon, Neuburg, muškátové odrůdy.
Aroma: podporující odrůdové aroma, tropické ovoce, ananas a citrus
Popis: Vhodné na výrobu sektu a vína, u kterého se dokvašení předčasně zastavilo. Doporučená teplota kvašení: 15-20°C.
Vhodné zejména pro: Svatovavřinecké, Cabernet Sauvignon, Cabernet Moravia, André, Alibernet,
Aroma: Výrazná tvorba kořenitého aroma, zdůrazňuje přirozenou strukturu taninů, jemná hořká čokoláda
Popis: Rychlé prokvašení, toleruje teplotu do 32 °C, na mohutná červené vína kvašení: 28 - 30 °C
Enzym ke zdokonalení intenzity aroma.
Vhodné zejména pro: , Výroba červených mezinárodních vín, která jsou čistá a kulatá s intenzivní ovocnou vůní, jejichž výroba je dokonale řízena
Aroma: Produkce sekundárního aroma, zvýraznění odrůdového aroma
Popis: VIALATTE FERM® R100 je kvasinka S. cerevisiae, byla vybrána pro výrobu sladkých a ovocných vín, která jsou určena ke krátkému až střednímu školení. VIALATTE FERM® R100 díky vysoké produkci glycerolu umožňuje výrobu vín, která se na patře vyznačují velmi intenzivním, ovocným a plným aroma. Hodí se na všechny druhy hroznových odrůd.