LEVEL2 INITIA™ jsou první bioochranné kvasinky vyvinuté za účelem omezení oxidativních projevů v moštu během počátečních fází výroby vína. Jsou vyrobeny z více než 100 kmenů Metschnikowia pulcherrima, které mají vysokou schopnost spotřebovat rozpuštěný kyslík v moštu a částečně sníž?í obsah mědi. Mají schopnost kontrolovat širokou škálu než?ádoucích mikroorganismů. Z důvodu, že jsou nefermentativní můžou se množit při nízkých teplotách, proto jsou skvělým biologickým nástrojem  při výrobě bílého nebo růžového vína. Jsou vhodné pro ekologickou produkci vína v EU.



Doporučené dávkování: 7 až 25 g na 100 litrů moštu nebo 100 kg hroznů, které se přizpůsobí v závislosti na procesu teploty. Doporučená teplota kvašení 6 - 9 °C po dobu 6-ti dnů, poté aplikujte ušlechtilou kvasinku.



Skladování: Skladujte na suchém místě při teplotě 4-11 °C, po otevření ihned spotřebujte.

Servis: (+420) 775 004 044, 777 784 378



 


Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.

INITIA spec.pdf
Tl_INITIA_EN.pdf
TI_INITIA spec_CZ.pdf

Podobné produkty: