Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Kvasinky Initia 0,5 kg
Kód: 080749
Z 58
1633.04 bez DPH
SklademLEVEL2 INITIA™ jsou první bioochranné kvasinky vyvinuté za účelem omezení oxidativních projevů v moštu během počátečních fází výroby vína. Jsou vyrobeny z více než 100 kmenů Metschnikowia pulcherrima, které mají vysokou schopnost spotřebovat rozpuštěný kyslík v moštu a částečně sníž?í obsah mědi. Mají schopnost kontrolovat širokou škálu než?ádoucích mikroorganismů. Z důvodu, že jsou nefermentativní můžou se množit při nízkých teplotách, proto jsou skvělým biologickým nástrojem při výrobě bílého nebo růžového vína. Jsou vhodné pro ekologickou produkci vína v EU.
Doporučené dávkování: 7 až 25 g na 100 litrů moštu nebo 100 kg hroznů, které se přizpůsobí v závislosti na procesu teploty. Doporučená teplota kvašení 6 - 9 °C po dobu 6-ti dnů, poté aplikujte ušlechtilou kvasinku.
Skladování: Skladujte na suchém místě při teplotě 4-11 °C, po otevření ihned spotřebujte.
Servis: (+420) 775 004 044, 777 784 378
Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.
Podobné produkty:
Kvasinky Sauvy™ byly vybrány pro svou mimořádnou schopnost absorbovat a odhalit těkavé thioly.
Ellagický tanin ze silně opáleného francouzského dubu, určený pro zralá červená vína. Dodává příjemnou chuť a aroma karamelu, opáleného dřeva, kávy a vanilky.
Dávkování: 4 - 5 g/hl
Speciální tanin ke stabilizaci barvy.
Vhodné zejména pro: Sauvignon, Rulandské šedé, Veltlínské zelené, Ryzlink rýnský, Müller Thurgau,
Aroma: Tvorba ovocného buketu s citrusovými a kořenitými tóny, angrešt, broskve, černý rybíz
Popis: Dobře kvasí, rychlé prokvasení až do 16 obj. % alkoholu, kvašení: 15 - 24 °C