Kvasinky podporující kořenitou chuť, zdůrazňuje přirozenou strukturu taninů s jemným tónem hořké čokolády. Vytváří hutná vína s dostatečným výtěžkem barvy a aroma tmavých plodů, jako např. rybízu, třešní, jsou vhodné pro barrique.



Doporučená teplota kvašení: 28-30°C.

Použití a dávkování: Připravte si správnou dávku kvasinek na množství moštu, který chcete kvasit. Za normálních podmínek kvašení: 15-20 g / hl.

Za obtížných podmínek kvašení: 30-50 g/hl.



Příprava zákvasu: Na 1 díl suchých kvasinek přidejte 5 dílů moštu a 5 dílů teplé vody (30-40 °C). Kvasinky aktivujte 15-20 minut. Lehce promíchejte. Tvorba pěnové korunky ukazuje aktivitu kvasinek. Nechte vychládnout cca na 20 °C a následně přidejte do moštu a promíchejte. U moštu / rmutu pod 15 °C nechte vychládnout na maximální rozdíl 7 °C.



Skladování: Skladujte v chladu a suchu. Kvasinky lze v neporušeném balení skladovat při 5-15 °C po dobu tří let. Na krátkou dobu je lze skladovat i při teplotě 25 °C. Otevřené balení těsně uzavřete a v nejbližší době spotřebujte.

Servis: (+ 420) 777 784 378, 775 004 044



 


Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.

Podobné produkty: