Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Kvasinky Aktiv Hefe 7, 20 g
Kód: 080014
Z 7
46.25 bez DPH
SklademVhodné zejména pro: Ryzlink rýnský, Ryzlink vlašský, Tramín červený, Pálava, Sauvignon, Neuburg, Muškát moravský, muškátové odrůdy
Aroma: Kvasinky štěpí terpeny, podporují odrůdové aroma jako např. tropické ovoce, ananas a citrus
Popis: Rychlý rozkvas, malá tvorba pěny, při kvašení vzniká minimální množství acetaldehydu, H2S, SO2 kvašení: 15 - 20 °C
Použití a dávkování:
Připravte si správnou dávku kvasinek na množství moštu, který chcete kvasit.
Za normálních podmínek kvašení: 15 - 20 g / hl.
Za obtížných podmínek kvašení: 30 - 50 g / hl.
Příprava zákvasu: Na 1 díl suchých kvasinek přidejte 5 dílů moštu a 5 dílů teplé vody (30 - 40 °C). Kvasinky aktivujte 15 - 20 minut. Lehce promíchejte. Tvorba pěnové korunky ukazuje aktivitu kvasinek. Nechte vychládnout cca na 20 °C a následně přidejte do moštu a promíchejte. U moštu pod 15 °C nechte vychládnout na maximální rozdíl 7 °C.
Skladování: Skladujte v chladu a suchu. Kvasinky lze v neporušeném balení skladovat při 5 - 15 °C po dobu tří let. Na krátkou dobu je lze skladovat i při teplotě 25 °C. Otevřené balení těsně uzavřete a v nejbližší době spotřebujte.
Servis:+ 420 775 004 044 + 420 777 784 378
Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.
Podobné produkty:
Speciální komplexní směs sladkých taninů vhodná pro komplexní a strukturovaná bílá vína. Podporuje chuť a vůni po citrusech odvozené od esterů a vyšších alkoholů.
Dávkování: 2 - 10 g/hl
VINIFLORA OENOS
Kmen vhodný pro červená vína, dobrá malolaktická aktivita, malá aktivita betaglukosidáze (šetrné pro barvu), kladný vliv na mouthfeel vín, tolerance SO2: volná SO2 do 20 mg/l a celková SO2 do 45 mg/l, obsah alkoholu: do 14% obj., teplota: >17°C, hodnota pH: >3,1
Dávkování: 1 balení / 2,5 hl, 25 hl, 250 hl
Homogenní koloidní suspenze ke zlepšení kvašení a setřásání při kvašení sektu v láhvích.
Vysoce čisté aktivní uhlí rostlinného původu. Speciální, velmi šetrný postup aktivace vytváří v aktivním uhlí pórovitou strukturu, která specificky váže především nežádoucí pachové a chuťové látky v nápojích.
Vysoce čisté aktivní uhlí rostlinného původu ke korektuře barevných vad nápojů.
Hydrouhličitan draselný slouží k rychlému jemnému odkyselení moštu a mladého vína. Používá se k jednoduchému odkyselení, tedy k odstranění kyseliny vinné. Výhodou je možnost přidat přípravek do již filtrovaného vína ještě krátce před lahvováním.
Vhodné zejména pro: Svatovavřinecké, Cabernet Sauvignon, Cabernet Moravia, André, Alibernet,
Aroma: Výrazná tvorba kořenitého aroma, zdůrazňuje přirozenou strukturu taninů, jemná hořká čokoláda
Popis: Rychlé prokvašení, toleruje teplotu do 32 °C, na mohutná červené vína kvašení: 28 - 30 °C
Vhodné zejména pro: Ryzlink rýnský, Ryzlink vlašský, Tramín červený, Pálava, Sauvignon, Neuburg, Muškát moravský, muškátové odrůdy
Aroma: Kvasinky štěpí terpeny, podporují odrůdové aroma jako např. tropické ovoce, ananas a citrus
Popis: Rychlý rozkvas, malá tvorba pěny, při kvašení vzniká minimální množství acetaldehydu, H2S, SO2 kvašení: 15 - 20 °C