Použití a dávkování:

Připravte si správnou dávku kvasinek na množství moštu, který chcete kvasit.

Za normálních podmínek kvašení: 15 - 20 g / hl.

Za obtížných podmínek kvašení: 30 - 50 g / hl.



Příprava zákvasu: Na 1 díl suchých kvasinek přidejte 5 dílů moštu a 5 dílů teplé vody (30 - 40 °C). Kvasinky aktivujte 15 - 20 minut. Lehce promíchejte. Tvorba pěnové korunky ukazuje aktivitu kvasinek. Nechte vychládnout cca na 20 °C a následně přidejte do moštu a promíchejte. U moštu pod 15 °C nechte vychládnout na maximální rozdíl 7 °C.



Skladování: Skladujte v chladu a suchu. Kvasinky lze v neporušeném balení skladovat při 5 - 15 °C po dobu tří let. Na krátkou dobu je lze skladovat i při teplotě 25 °C. Otevřené balení těsně uzavřete a v nejbližší době spotřebujte.



Servis:+ 420 775 004 044 + 420 777 784 378 


Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.

Podobné produkty: