Výživa pro bakterie mléčného kvašení.
Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Kvasinky Vitilevure MVO 3001 Yseo, 0,5 kg
Kód: 080723
Z 19
771.43 bez DPH
SklademVhodné zejména pro: , Na výrobu velmi kvalitních, úplných, intenzivních a harmonických červených vín; přizpůsobeno zejména pro procesy macerace a předkvašování za studena
Aroma: Odrůdová aromata
Popis:
Podobné produkty:
VINIFLORA CH 11
Kmen vhodný pro bílá, červená a rosé vína o nízké teplotě a pH. Tolerance SO2: volná SO2 do 20 mg/l a celková SO2 do 30 mg/l, obsah alkoholu: do 12% obj., teplota: >14°C, hodnota pH: >2,9
Dávkování: 1 balení / 25 hl
Vhodné zejména pro: Ryzlink rýnský, Müller Thurgau,
Aroma: Zachovává vynikající ryzlinkové struktury, kořenitý odrůdový buket. Květnaté, lipové aroma
Popis: Rychlý rozkvas, šetrné kvašení s malou tvorbou pěny, kvašení: 15 - 22 °C
Bentonit bez písku speciálně vyvinutý pro ultrafiltrační zařízení.
Enzym na předčeření moštu a k rychlému a efektivnímu předčeření moštu. Podporuje cílené odbourání pektinových látek (lepší lisovatelnost rmutu a čeření moštu). Kromě klasického předčeření moštu lze používat i jako flotační enzym.
Vhodné zejména pro: Sauvignon, Chardonnay, růžová vína
Aroma: Intenzivní a komplexní ovocné aroma, malá tvorba zelených aromat
Popis: Velmi dobrý rozkvas, střední potřeba živin, malá tvorba SO2, odbourání kyseliny jablečné o 0,1-0,4 g/l, kvašení: 18-20 °C
Vhodné zejména pro: výrobu sektu. Ryzlink rýnský, Kerner, Tramín červený, Pálava, Sauvignon, Neuburg, muškátové odrůdy.
Aroma: podporující odrůdové aroma, tropické ovoce, ananas a citrus
Popis: Vhodné na výrobu sektu a vína, u kterého se dokvašení předčasně zastavilo. Doporučená teplota kvašení: 15-20°C.