Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA add remove
-
PŘÍPRAVKY add remove
-
SKLEP add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
-
VINOHRAD add remove
-
LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA add remove
Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove -
SLUŽBY add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove -
BLOG
-
KONTAKTY add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Výživa Gärsalz, 1 kg
Kód: 210000
Z 258
210.74 bez DPH
Sklademkvasinková výživa
Čistý, speciálně pro výživu kvasinek upravený diamonfosfát.
Použití: Gärsalz zajistí rychlé rozmnožování kvasinek, zabezpečí dostatek dusíku a fosfátu. Aplikujte 3 x po 20 g / hl. 1. dávka před kvašením, 2. dávka po 3 dnech a 3. dávka v polovině kvašení. Přípravek rozpusťte přímo v malém množství moštu a přidejte do celého objemu a promíchejte.
Dávkování: Normální kvašení 3 x 20 g/hl
Skladování: Skladujte v chladu a suchu. Skladovat v neporušeném balení při 15-25 °C po dobu tří let. Otevřené balení těsně uzavřete a v nejbližší době spotřebujte.
SIHA Gärsalz je čistý, speciálně na výživu kvasinek vyrobený diamonfosfát určen k použití při obtížných podmínkách kvašení.
Specifické výhody SIHA Gärsalz: Zajistí rychlé rozmnožování kvasinek. Bezpečně vyrovnává nedostatek dusíku a fosfátu. Lepší výsledný stupeň prokvašení a vyšší výtěžek alkoholu Použití SIHA Gärsalz rozpusťte přímo v malém množství šťávy nebo studené vody, a pak přidat do materiálu ke kvašení. Dobré zamíchání zajistí optimální rozložení.
Dávkování: Při normálním průběhu kvašení přidejte 100 g SIHA Gärsalz na 100 l (vyhláška EU 1410/2003 z 07.08.2003) moštu nebo vína. Bezpečnost Při použití v souladu s určením a při odborné aplikaci nejsou známé žádné negativní účinky. Při přepravě, skladování a použití chemikálií postupujte zvláště opatrně. Bezpečnostní list EU Vám na požádání zašleme. Skladování SIHA Gärsalz skladujte vždy v těsně uzavřeném obalu, v co nejsušším prostředí. Otevřené originální obaly brzy spotřebujte.
Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.
![](https://www.lipera.cz/7448-large_default/garsalz-1-kg.jpg)
Podobné produkty:
NOIR ACTIVA MAX
Hyper aktivované uhlí s odbarvovacím účinkem ve formě granulátu
VINIFLORA® CH16
Kmen vhodný pro červená vína s velmi vysokou tolerancí alkoholu, excelentní výsledky v těžkých červených vínech, tolerance SO2: volná SO2 do 20 mg/l a celková SO2 do 45 mg/l, obsah alkoholu: do 16% obj., teplota: >18°C, hodnota pH: >3,3
Dávkování: 1 balení / 2,5 hl, 25 hl
Hluboce zmrazená koncentrovaná kultura bakterií mléčného kvašení.
Vhodné zejména pro: Chardonnay, Rulandské bílé, Rulandské šedé,
Aroma: U tichých vín se zvýrazňují citrusová aroma, u sektu spíše aroma zelených jablek až po vegetabilní vůně
Popis: Kmen se silným kvašením, který je aktivní i za těch nejnepříznivějších podmínek, kvasí i při nízkých teplotách, kvašení: 13 - 18 °C je vhodná pro zastavené kvašení
Speciální homogenní roztok taninu ke krášlení vína.
Vysoce čisté aktivní uhlí rostlinného původu. Speciální, velmi šetrný postup aktivace vytváří v aktivním uhlí pórovitou strukturu, která specificky váže především nežádoucí pachové a chuťové látky v nápojích.
Vhodné zejména pro: , Výroba červených a růžových jemných vín s ovocnou vůní s profilem sekudárního aroma
Aroma: Produkce sekundárního aroma
Popis: VIALATTE FERM® R71 je kvasinka S. cerevisiae, která byla vybrána pro svou schopnost vyrábět červená a růžová vína s intenzivním aroma na svěžím a kvasném profilu (tóny lesního ovoce, jahod, rybízu...). Velmi ro- bustní kvasinka VIALATTE FERM® R71 umožňuje řízení alkoholového kvašení za optimálních podmínek, a to i pod vlivem omezujících faktorů (alkohol, nízká teplota, menší zákal...). Přípravek lze použít při tradiční výrobě vín nebo při termovinifikaci. VIALATTE FERM® R71 se doporu- čuje pro výrobu červených a růžových poddajných vín s ovocnými tóny mezinárodního stylu.