Enzym na předčeření moštu a k rychlému a efektivnímu předčeření moštu. Podporuje cílené odbourání pektinových látek (lepší lisovatelnost rmutu a čeření moštu). Kromě klasického předčeření moštu lze používat i jako flotační enzym.
Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Kvasinky Uvaferm BDX, 0,5 kg
Kód: 080058
Z 65
927.68 bez DPH
SklademVhodné zejména pro: Merlot, Dornfelder, Cabernet Sauvignon, Alibernet,
Aroma: Červená vína získají vyváženou strukturu taninů, tvorba aroma při kvašení podporuje typ bordeaux
Popis: Teplota kvašení do 32 °C, malá tvorba pěny, kvašení: 26 - 28 °C
Podobné produkty:
Vhodné zejména pro: , Na výrobu velmi kvalitních, úplných, intenzivních a harmonických červených vín; přizpůsobeno zejména pro procesy macerace a předkvašování za studena
Aroma: Odrůdová aromata
Popis:
Jemnozrnná želatina, slouží k přímému ošetření rmutu, moštu a mla- dých vín. Zesilňuje sedimentaci kalu při současném snížení nežádoucích polyfenolů a tříslovin.
Vhodné zejména pro: ,
Aroma: Vyloženě univerzální kvasinky, vytváří ovocná a elegantní vína
Popis: Krátká, silná fáze rozkvasu, rychlé a úplné prokvašení do 13 % obj., kvašení: 18 - 24 °C
Gallo-proanthocyanidinický tanin z vybraných lístků Čajovníku čínského. Používá se ve všech fázích výroby bílých, růžových a červených vín. V raných fázích na snížení potřeby SO2 a v průběhu zrání k navrácení svěžesti. Před lahvováním pro posílení ovocných a květinových tónů.
Dávkování: 5-10 g/hl
Vhodné zejména pro: Sauvignon, Odhaluje odrůdová aromata thiolového typu bílého Sauvignonu
Aroma: Thioly (4MMP, A3MH), Terpeny
Popis:
Vhodné zejména pro: , Na výrobu bílých aromatických vín typu Alsace
Aroma: Terpeny
Popis: Pro výrobu aromatických bílých vín typu Alsasko.