Gallo-ellagic tannin z francouzského dubu, určený pro fi nální úpravu červených vín. Zvýrazňuje chuť
vína po lékořici a koření bez vlivu na přírodní aroma. Je to vynikající antioxidant, který zachovává v průběhu času originální chuť.
Dávkování: 2 - 3 g/hl
Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA add remove
-
PŘÍPRAVKY add remove
-
SKLEP add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
-
VINOHRAD add remove
-
LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA add remove
Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove -
SLUŽBY add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove -
BLOG
-
KONTAKTY add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Výživa Gärsalz Plus, 1 kg
Kód: 210002
Z 317
434.71 bez DPH
Sklademkombinovaná kvasinková výživa
Speciálně pro výživu kvasinek vyrobený kombinovaný přípravek z diamonfosfátu, vitamínu B1 a buničiny.
Použití: Gärsalz zajistí rychlé rozmnožování kvasinek, zabezpečí dostatek dusíku, fosfátu, vitamínů a kvasný povrch. Aplikujte 3x po 20 g/hl. 1. dávka před kvašením, 2. dávka po 3-4 dnech a 3. dávka v polovině kvašení. Přípravek rozpusťte přímo v malém množství moštu a přidejte do celého objemu a promíchejte.
Dávkování: Normální kvašení 3x 20 g/hl
Skladování: Skladujte v chladu a suchu. Skladovat v neporušeném balení při 15-25 °C po dobu tří let. Otevřené balení těsně uzavřete a v nejbližší době spotřebujte. Servis: (+420) 775 004 044, 777 784 378
Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.
![](https://www.lipera.cz/7447-large_default/garsalz-plus-1-kg.jpg)
Podobné produkty:
Vhodné zejména pro: , Universální pro všechny bílé odrůdy
Aroma: Vytváří mohutné exotické aroma. Kvasinky na aroma, tvorba ovocných esterů.
Popis: Plynulé kvašení je nutno podpořit vysokou dávkou živných solí. kvašení: 17 - 20 °C
Vhodné zejména pro: Müller Thurgau, Muškát moravský, muškátové odrůdy, rosé vína
Aroma: Kvasinky podporují ovocné, muškátové aroma, se zvýšenou tvorbou glycerinu
Popis: Rychlý rozkvas a průběh kvašení kvašení: 16 - 23 °C
Hluboce zmrazená koncentrovaná kultura bakterií mléčného kvašení.
Enzym odbourávající pektiny při výrobě vína. Zvyšuje výtěžnost šťávy a zlepšuje extrakci barviv a aromatických látek. Jeho použití zvyšuje kvalitu vína přirozeným způsobem, přináší rychlejší čeření a snižuje výrobní náklady.
Speciální tanin pro mikrooxidaci.