Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Výživa Nutricell fullarom, 10 kg
Kód: 210705
Z 5
11661.98 bez DPH
SklademPodobné produkty:
Vhodné zejména pro: Cabernet Sauvignon, Mlynářka, rosé vína
Aroma: Aroma kávy, moka a jemně hořké aroma
Popis: Rehydratace bez tvorby pěny, nízká potřeba živin, kvasinka se zakládá na selekčních kritériích ovocnost, barevná stabilita a spolehlivé kvašení: 15 - 25 °C
VINIFLORA OENOS
Kmen vhodný pro červená vína, dobrá malolaktická aktivita, malá aktivita betaglukosidáze (šetrné pro barvu), kladný vliv na mouthfeel vín, tolerance SO2: volná SO2 do 20 mg/l a celková SO2 do 45 mg/l, obsah alkoholu: do 14% obj., teplota: >17°C, hodnota pH: >3,1
Dávkování: 1 balení / 2,5 hl, 25 hl, 250 hl
Hluboce zmrazená koncentrovaná kultura bakterií mléčného kvašení.
BECOLITE® 5000
Hrubý filtrační perlit o nejvyšším výkonu k čiření silně zakalených kapalin a k odvlhčení kalu – například na ovocnou šťávu, sladinu, mladé víno, alginát, antibiotika, enzymy, pryskyřice, sirup a jiné vysoce viskózní kapaliny. Ideální k použití ve vakuových rotačních filtrech.
Kmen kvasinek byl vybrán na Novém Zélandu, aby se zlepšil fermentační výkon a odrůdový charakter Sauvignonu.
Vhodné zejména pro: , Universální pro všechny bílé odrůdy
Aroma: Vytváří mohutné exotické aroma. Kvasinky na aroma, tvorba ovocných esterů.
Popis: Plynulé kvašení je nutno podpořit vysokou dávkou živných solí. kvašení: 17 - 20 °C
Granulovaný sodno-vápenatý bentonit, odstraňuje termolabilní bílkoviny z vína. Kromě adsorpce bílkovin lze v malé míře snížit i obsah tříslovin a těžkých kovů. Vysokým podílem „Na“ má velmi vysokou adsorpční schopnost vůči proteinům.