Vhodné zejména pro: Ryzlink rýnský, Ryzlink vlašský, Tramín červený, Pálava, Sauvignon, Neuburg, Muškát moravský, muškátové odrůdy
Aroma: Kvasinky štěpí terpeny, podporují odrůdové aroma jako např. tropické ovoce, ananas a citrus
Popis: Rychlý rozkvas, malá tvorba pěny, při kvašení vzniká minimální množství acetaldehydu, H2S, SO2 kvašení: 15 - 20 °C
Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Výživa Gärsalz Plus, 100 g
Kód: 210013
Z 29
59.5 bez DPH
Sklademkombinovaná kvasinková výživa
Speciálně pro výživu kvasinek vyrobený kombinovaný přípravek z diamonfosfátu, vitamínu B1 a buničiny.
Použití: Gärsalz zajistí rychlé rozmnožování kvasinek, zabezpečí dostatek dusíku, fosfátu, vitamínů a kvasný povrch. Aplikujte 3x po 20 g/hl. 1. dávka před kvašením, 2. dávka po 3-4 dnech a 3. dávka v polovině kvašení. Přípravek rozpusťte přímo v malém množství moštu a přidejte do celého objemu a promíchejte.
Dávkování: Normální kvašení 3x 20 g/hl
Skladování: Skladujte v chladu a suchu. Skladovat v neporušeném balení při 15-25 °C po dobu tří let. Otevřené balení těsně uzavřete a v nejbližší době spotřebujte. Servis: (+420) 775 004 044, 777 784 378
Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.
Podobné produkty:
VINIFLORA CH 11
Kmen vhodný pro bílá, červená a rosé vína o nízké teplotě a pH. Tolerance SO2: volná SO2 do 20 mg/l a celková SO2 do 30 mg/l, obsah alkoholu: do 12% obj., teplota: >14°C, hodnota pH: >2,9
Dávkování: 1 balení / 25 hl
Speciální enzym pro uvolnění aroma. Enzym uvolňující aroma mladých bílých a rosé vín, zvláště vhodný pro aromatické odrůdy.
Komplex přírodních vápenatých aktivovaných bentonitů, jejichž použití vyvažuje účinek odstraňování nestabilních bílkovin a objem sedlin.
Vhodné zejména pro: Chardonnay, Rulandské bílé, Rulandské šedé,
Aroma: Díky kombinaci tří kvasinkových kmenů zajišťují širší variaci a přirozenou rozmanitost aroma
Popis: Rychlý rozkvas, malá tvorba pěny, pomalejší průběh kvašení. Vhodné pro výrobu vín se zbytkovým cukrem. kvašení: 16 - 22 °C
Kmen kvasinek byl vybrán na Novém Zélandu, aby se zlepšil fermentační výkon a odrůdový charakter Sauvignonu.