Kvasinky zejména pro Sauvignon. Kmen kvasinek byl vybrán na Novém Zélandu, aby se zlepšil fermentační výkon a odrůdový charakter Sauvignonu. Vytváří vína se silnými tropickými tóny, kořeněným grapefruitem, kořeněnou příchutí citronové dřeně a krásnými tóny ovoce. Lalvin MSB ™ je totiž doprovázen vynikající ovocnou produkcí thiolu. Doporučené dávkování: 20 až 40 g/hL, nutriční požadavek a rychlost kvašení: střední, teplota fermentace: >14 ° C, tolerance alkoholu: 14,5% obj., výroba H2S a SO2: nízká. Dávkování: bílé víno: 25-40 g/hL, červené víno: 30-50 g/hL
Skladování: Otevřené balení těsně uzavřete a v nejbližší době spotřebujte.
Servis: (+420) 775 004 044, 777 784 378


Leták: https://drive.google.com/file/d/1lChtXa73DfytzocmfQHPdLb6dqMp6Iou/view

Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.

BL_Lalvin-MSB_DE.pdf
TI_Lalvin_MSB.pdf
TL_ LALVIN MSB YSEO_ CZ.pdf

Podobné produkty: