K extrakci a čiření hroznového rmutu.
Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Výživa Gärsalz, kýbl 8 kg
Kód: 210060
Z 7
1509.92 bez DPH
Sklademkvasinková výživa
Čistý, speciálně pro výživu kvasinek upravený diamonfosfát.
Použití: Gärsalz zajistí rychlé rozmnožování kvasinek, zabezpečí dostatek dusíku a fosfátu. Aplikujte 3 x po 20 g / hl. 1. dávka před kvašením, 2. dávka po 3 dnech a 3. dávka v polovině kvašení. Přípravek rozpusťte přímo v malém množství moštu a přidejte do celého objemu a promíchejte.
Dávkování: Normální kvašení 3 x 20 g/hl
Skladování: Skladujte v chladu a suchu. Skladovat v neporušeném balení při 15-25 °C po dobu tří let. Otevřené balení těsně uzavřete a v nejbližší době spotřebujte.
SIHA Gärsalz je čistý, speciálně na výživu kvasinek vyrobený diamonfosfát určen k použití při obtížných podmínkách kvašení.
Specifické výhody SIHA Gärsalz: Zajistí rychlé rozmnožování kvasinek. Bezpečně vyrovnává nedostatek dusíku a fosfátu. Lepší výsledný stupeň prokvašení a vyšší výtěžek alkoholu Použití SIHA Gärsalz rozpusťte přímo v malém množství šťávy nebo studené vody, a pak přidat do materiálu ke kvašení. Dobré zamíchání zajistí optimální rozložení.
Dávkování: Při normálním průběhu kvašení přidejte 100 g SIHA Gärsalz na 100 l (vyhláška EU 1410/2003 z 07.08.2003) moštu nebo vína. Bezpečnost Při použití v souladu s určením a při odborné aplikaci nejsou známé žádné negativní účinky. Při přepravě, skladování a použití chemikálií postupujte zvláště opatrně. Bezpečnostní list EU Vám na požádání zašleme. Skladování SIHA Gärsalz skladujte vždy v těsně uzavřeném obalu, v co nejsušším prostředí. Otevřené originální obaly brzy spotřebujte.
Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.
Podobné produkty:
Šumivý granulát metabisulfitu draselného v dávce 400 g čistého SO2/sáček
Speciální homogenní roztok taninu ke krášlení vína.
Vhodné zejména pro: Syrah, Merlot, Cabernet, Mourvčdre, Výroba červených komplexních vín s ovocným a kořeněným aroma s velkou aromatickou svěžestí
Aroma: Zvýraznění sekundárního aroma
Popis: VIALATTE FERM® R96 je kvasinka S. cerevisiae, která je zejména uznávaná pro svou schopnost zvyšovat potenciál hroznů a pro svou univerzálnost. VIALATTE FERM® R96 se skvěle přizpůsobuje množství odrůd a různým stupňům zralosti pro výrobu mladých vín anebo vín určených k archivaci. Aromatický profil tíhne spíše k tónům červených a černých bobulí a ke kořeněným a balsamikovým vůním (pepř, eukalyptus, lékořice...). Takto vyrobená vína jsou komplexní s velmi svěžím aromatickým profilem. VIALATTE FERM® R96 se doporučuje pro vinifikaci hroznů odrůd Syrah, Merlot, Cabernet, Mourvčdre atd.
Speciální bentonit ke krášlení vína.
Vhodné zejména pro: výrobu sektu. Ryzlink rýnský, Kerner, Tramín červený, Pálava, Sauvignon, Neuburg, muškátové odrůdy.
Aroma: podporující odrůdové aroma, tropické ovoce, ananas a citrus
Popis: Vhodné na výrobu sektu a vína, u kterého se dokvašení předčasně zastavilo. Doporučená teplota kvašení: 15-20°C.
Vhodné zejména pro: , Na výrobu bílých aromatických vín typu Alsace
Aroma: Terpeny
Popis: Pro výrobu aromatických bílých vín typu Alsasko.
Vhodné zejména pro: Chardonnay, Rulandské bílé, Rulandské šedé,
Aroma: Tvoří typické burgundské aroma, víno získá vyváženou ovocnost a odrůdový charakter
Popis: Středně rychlé kvašení, vhodné pro školení SUR LIE, kvašení: 16 - 20 °C
Vhodné zejména pro: Chardonnay, Rulandské bílé, Rulandské šedé,
Aroma: U tichých vín se zvýrazňují citrusová aroma, u sektu spíše aroma zelených jablek až po vegetabilní vůně
Popis: Kmen se silným kvašením, který je aktivní i za těch nejnepříznivějších podmínek, kvasí i při nízkých teplotách, kvašení: 13 - 18 °C je vhodná pro zastavené kvašení
Vhodné zejména pro: ,
Aroma: Kořenité, komplexní aroma, vytvářejí mohutné ovocné červené víno s bohatou taninovou strukturou
Popis: Mírný průběh rozkvasu,díky tomu je možné prodloužit maceraci, kvašení: 18 - 30 °C. Tolerance vůči alkoholu 16% obj.