BECOLITE® 4000
Středně jemný filtrační perlit o velkém výkonu k čiření kapalin s velkým obsahem kalu, jako je ovocná šťáva, sladina, kvasinkový a sdírací kal, odpadní voda. Ideální k tvorbě základního naplavení u vakuových rotačních filtrů
Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Tanin Tann VR plus, 1 kg
Kód: 200039
Z 32
1842.98 bez DPH
SklademTříslovina výjimečně čistého kebračového dřeva
POPIS
TANN VR PLUS se získává různými extrakcemi a následným čištěním výhradně ze zpracování dřeva kebračo (Shinopsis lorentzii).
VÝROBA
TANN VR PLUS je tříslovina nejdříve extrahována ve vodě, poté okamžitě vysušena, je čištěna v ethanolu, filtrována a znovu vysušena. Tento proces umožňuje získat velmi čistou tříslovinu, rozpustnou ve vodě a v alkoholu, bez obsahu polyfenolů, s nízkou molekulární hmotností a bez zbytků cukru, které mohou mít případně za následek nepříjemné aroma.
ENOLOGICKÁ ÚČINNOST
TANN VR PLUS je typický extrémní reaktivitou proti anthokyaninům a proto je účinný na ochranu barvy. V raných fázích kvašení, když anthokyanin, který byl extrahován, nenachází odpovídající přítomnost tříslovin, podstupují komplexní reakce, které vedou k destabilizaci samokondenzující barvy.
TANN VR PLUS skutečně pomáhá v raných fázích kvašení, kdy třísloviny ze semen ještě nebyly extrahovány, a ve všech fázích, kde je možné reagovat s anthokyaniny, např. během mikro-oxygenace.
DÁVKOVÁNÍ A ZPŮSOB POUŽITÍ
Doporučuje se používat především ve dvou dávkách o hmotnosti 5–15 g/hl, které se přidávají po 1–3 dnech po zahájení macerace. Při krátkých maceracích lez použít 2–5 g/hl při promíchávání.
Doporučená dávka při mikro-oxygenaci je 2–10 g/hl a přidává se do vína spolu s tříslovinami ellaginu před kyslíkem.
Před přidáním do směsi se doporučuje přípravek TANN VR PLUS rozmíchat v 5 dílech vody nebo vína.
Skladujte na suchém a větraném místě.
Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.
Podobné produkty:
Tanin z čerstvých slupek hroznů Moscato. Vyznačuje se vysokou průměrnou molekulovou hmotností,
která je vysoce strukturovaná a antioxidační. Tann UVA AROM je velmi sladký tanin, účinný při vylepšvání textury bílých a červených vín a je použitelný ve všech fázích zrání.
Dávkování: 2 - 10 g/hl
Jemnozrnný vápníkový bentonit, speciálně vybraným k ošetření hroznových moštů.
Vhodné zejména pro: výrobu sektu. Ryzlink rýnský, Kerner, Tramín červený, Pálava, Sauvignon, Neuburg, muškátové odrůdy.
Aroma: podporující odrůdové aroma, tropické ovoce, ananas a citrus
Popis: Vhodné na výrobu sektu a vína, u kterého se dokvašení předčasně zastavilo. Doporučená teplota kvašení: 15-20°C.
Speciální komplexní směs sladkých taninů vhodná pro komplexní a strukturovaná bílá vína. Podporuje chuť a vůni po citrusech odvozené od esterů a vyšších alkoholů.
Dávkování: 2 - 10 g/hl
Speciální tanin pro mikrooxidaci.
VINIFLORA CH 11
Kmen vhodný pro bílá, červená a rosé vína o nízké teplotě a pH. Tolerance SO2: volná SO2 do 20 mg/l a celková SO2 do 30 mg/l, obsah alkoholu: do 12% obj., teplota: >14°C, hodnota pH: >2,9
Dávkování: 1 balení / 25 hl