Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Výživa Stimula chardonnay, 100 g
Kód: 080158
Z 78
206.61 bez DPH
SklademPodobné produkty:
BECOLITE® 4000
Středně jemný filtrační perlit o velkém výkonu k čiření kapalin s velkým obsahem kalu, jako je ovocná šťáva, sladina, kvasinkový a sdírací kal, odpadní voda. Ideální k tvorbě základního naplavení u vakuových rotačních filtrů
Hluboce zmrazená koncentrovaná kultura bakterií mléčného kvašení.
Vhodné zejména pro: , Umožňuje aromatický výraz a zabezpečení kvašení bílých nebo růžových vín jihofrancouzského typu, dokonce i ve složitých podmínkách
Aroma: Esters (červené ovoce)
Popis:
Vhodné zejména pro: Tramín červený, Pálava, Sauvignon, Müller Thurgau, Muškát moravský, muškátové odrůdy
Aroma: Vhodné pro aromatické odrůdy. Podporují aroma broskve, růže a manga
Popis: Chladnomilné kvasinky plynulé kvašení, vhodné pro mošty o vysoké cukernatosti. Toleruje nízké teploty, kvašení: 12 - 22 °C
Vhodné zejména pro: Chardonnay, Rulandské šedé, Rulandské bílé, Ryzlink vlašský, nearomatické odrůdy
Aroma: Silné a intenzivní aroma tvořené thiolovou složkou připomínající marakuju, tropické ovoce a květinové tóny
Popis: Vynikající schopnost kvašení i za nízké teploty, vysoká odolnost vůči alkoholu do 21 % obj. kvašení: 12 - 18 °C
Vhodné zejména pro: , Výroba červených a růžových jemných vín s ovocnou vůní s profilem sekudárního aroma
Aroma: Produkce sekundárního aroma
Popis: VIALATTE FERM® R71 je kvasinka S. cerevisiae, která byla vybrána pro svou schopnost vyrábět červená a růžová vína s intenzivním aroma na svěžím a kvasném profilu (tóny lesního ovoce, jahod, rybízu...). Velmi ro- bustní kvasinka VIALATTE FERM® R71 umožňuje řízení alkoholového kvašení za optimálních podmínek, a to i pod vlivem omezujících faktorů (alkohol, nízká teplota, menší zákal...). Přípravek lze použít při tradiční výrobě vín nebo při termovinifikaci. VIALATTE FERM® R71 se doporu- čuje pro výrobu červených a růžových poddajných vín s ovocnými tóny mezinárodního stylu.
Speciální homogenní roztok taninu ke krášlení vína.
Mikrofiltrovaná 100% prášková arabská guma pro stabilizaci vín. Zlepšuje pocit v ústech a harmonizuje víno s vysokým obsahem kyselin a alkoholu.