Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Prášek Oakvin ODYSÉ POWDER French Medium Toasted, 1 kg
Kód: 190057
Z 0
442.98 bez DPH
Na objednávkuZobrazené fotografie mohou být ilustrativní.
Podobné produkty:
Tříslovina výjimečně čistého kebračového dřeva
Vhodné zejména pro: , Speciální kvasinky na rosé vína
Aroma: Zvýrazňuje chuť a aroma u rosé vín
Popis: Pomalý rozkvas, středně pomalé kvašení, kvašení: 15 – 25 °C
SIHA Terra Rosso jsou vybrané čisté kvasinky z Chorvatska, se speciálními vlastnostmi pro červený mošt a červený rmut. Výhodou jsou jemná ovocná vína s aromatickým profilem
odrůdy. Specifickými výhodami jsou stabilizace barev a rychlá a bezpečná alkoholová fermentace. SIHA Terra Rosso je vhodná zejména pro kořeněná, tmavá červená vína (Terran, Cabernet Sauvignon, Merlot).
Vhodné zejména pro: Sauvignon, Colombard, Verdejo, Petit Manseing, Výroba bílých a růžových aromatických vín, optimalizuje zvýražnění thiolů
Aroma:
Zvýraznění thiolů
Popis: VIALATTE FERM® W28 je kvasinka S. cerevisiae galactose - byla spe- ciálně vybrána pro její schopnost tvorby thiolů při výrobě vína z odrůd, které jsou bohaté na aromatické prekurzory. V optimálním stavu fenolické zralosti může zesílit tóny citrusů a plodu mučenky, které vínům dodávají velmi aktuální styl. Má vynikající schopnost kvašení, a to i v obtížných podmínkách (nízká teplota, vyšší obsah alkoholu, nedostatek dusíku...). VIALATTE FERM® W28 se doporučuje pro výrobu vín z hroznových odrůd typu Sauvignon, Colombard, Verdejo, Petit Manseing anebo odrůd červených vín v rámci výroby růžových aromatických vín.
Uhličitan vápenatý (CaCO3 / E 170) k odkyselení hroznového moštu a vína. Používá se přednostně k jednoduchému odkyselení, tedy k odstranění kyseliny vinné.
Podporují chuť a aroma rybízu, malin a ostružin.
Vhodné pro: Pro všechny modré odůdy.
Popis: Pro mladá červená vína s ovocným aroma. Vysoce odolné vůči alkoholu (20,5 %). Velice dobře přizpůsobivé struktuře a hustotě rmutu. Dodávají vůni a svěžest.
Dávkování: 20 g/hl, 40 g/hl za nepříznivých podmínek
Nároky na výživu: nízké
Vhodné zejména pro: ,
Aroma: Vyloženě univerzální kvasinky, vytváří ovocná a elegantní vína
Popis: Krátká, silná fáze rozkvasu, rychlé a úplné prokvašení do 13 % obj., kvašení: 18 - 24 °C
Směs taninů organických kyselin a polysacharidů určená pro mladá bílá vína, zlepšuje svěžest, chrání a zvyšuje primární aroma a květinové tóny.
Dávkování: 2 - 10 g/hl
Vhodné zejména pro: Chardonnay, Rulandské bílé, Rulandské šedé,
Aroma: Tvoří typické burgundské aroma, víno získá vyváženou ovocnost a odrůdový charakter
Popis: Středně rychlé kvašení, vhodné pro školení SUR LIE, kvašení: 16 - 20 °C
Tanin z francouzského dubu, je vhodný pro mladá červená a růžová vína se střední až velkou strukturou. Zvýrazňuje aromatické vjemy svěžesti a ovocné chuti, které připomínají červené ovoce, zejména třešně.
Dávkování: 4 - 5g/hl