Specifické výhody SIHA Terra Rosso:

- Mírná nutriční náročnost

- Až 16 obj.% Alkoholu

- Nízká produkce nežádoucích fermentačních vedlejších produktů

- Rychlá a bezpečná fermentace

- Stabilizace barev



Použití

Mošty by měly být očkovány SIHA Terra Rosso co nejdříve. Delší doba macerace podporuje nekontrolované šíření divokých kvasinek a nežádoucích bakterií.



SIHA Terra Rosso by měla být zamíchána do 10-ti násobného množství směsi moštu a vody při teplotě 32–35 ° C, po 15 minutách znovu promíchána a poté přidána do moštu nebo  rmutu. Přidání SIHA® SpeedFerm® 20 g / hl podporuje rehydrataci.



Rozsah fermentace mezi 18 - 28 ° C. Optimální počáteční teplota fermentace je 16 ° C při naočkování SIHA Terra Rosso.



Přidání kvasinkové výživy SIHA® Vitamin B1 na fermentaci živin v dávce 600 mg na 1 000 l vytvoří ještě lepší podmínky reprodukce, fermentace a metabolismu.



V obtížných podmínkách s rmutem z červeného vína se doporučuje přidání 20 g / hl živin SIHA® PROFERM® z červených kvasnic.



Je třeba dodržovat příslušné národní právní předpisy.





Charakteristika produktu

Selekční prací se podařilo dosáhnout snížení barevné adsorpce kvasinkami a tím získat lepší barevnou stabilitu. Víno fermentované SIHA Terra Rosso má typické odrůdové aroma s tříslovinovou strukturou. Další cíle a práce na vývoji byly zaměřeny na vysokou fermentační aktivitu a životaschopnost. men kvasinek se vyznačuje mírnou nutriční potřebou

během alkoholového kvašení.



SIHA Terra Rosso může produkovat až 16,0% bjemových alkoholu. Praktický výtěžek alkoholu je řibližně 47% obsahu cukru. Na každý lb (kg) fermentovaného cukru připadá přibližně 546 kJ (130cal) tepla.


Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.

TI_Terra Rosso_CZ.pdf
TL-SIHA-Terra Rosso-DE .pdf

Podobné produkty: