Speciální bentonit ke krášlení nápojů.
Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
-
LABORATOŘ
AKREDITOVANÁ
add remove
- Akreditovaná laboratoř add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Bentonit Granula, 1 kg
Kód: 020302
Z 0
80.99 bez DPH
Na objednávkuEliminace oxidů a proteinů z moštů a vín.
GRANULA je granulovaný aktivovaný vápenatý bentonit s vysokou deproteinizační kapacitou. Granule usnadňují použití a omezují prašnost produktu.
OENOLOGICKÉ VLASTNOSTI:
Přípravek GRANULA přináší vynikající výsledky jak u moštů tak u vín. GRANULA má velmi vysoký potenciál bobtnání, což činí tento bentonit velmi účinným s ohledem na nestabilní proteiny. Vznik velkého objemu usazeniny je kompenzován nízkými dávkami přípravku. GRANULA umožňuje snížit množství bentonitu požadovaného ve víně, aby se odstranily nestabilní proteiny. GRANULA umožňuje získat nejen velmi účinnou deproteinizaci, ale i dobré usazování dokonce i při použití velkého množství bentonitu (100 g / hL).
POUŽITÍ
GRANULA může být použit na začátku do moštu ale také do vína.
DÁVKOVÁNÍ
Dávkování do moštu i vína: 20 až 100 g/hL.
POKYNY K POUŽITÍ
Opatrně pokropte GRANULA vodou: granulovaná forma zajišťuje lepší hydrataci, není potřeba tolik míchat, aby se získal roztok (roztok by neměl překročit 5% - 50 g na litr vody). Nechte bobtnat nejméně 2 až 3 hodiny (maximálně 12 hodin). Poté znovu promíchejte, aby se vytvořil gel. Přípravek GRANULA je nyní připraven k použití.
Důrazně se doporučuje použít čiřící konektor.
Opatření pro použití:
Výrobek pro oenologické a profesionální použití. Používejte v souladu s platnými předpisy.
SKLADOVÁNÍ
Skladujte v neotevřeném, uzavřeném obalu na temném, suchém a větraném místě. Po otevření urychleně spotřebujte. Spotřebujte do data uvedeného na balení.
Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.
Podobné produkty:
Speciální práškový sodno-vápenatý bentonit. Vhodný pro bílá, rosé a červená vína. Bentonit s vysokou absorpční schopností.
Tanin z opáleného francouzského dubu s aroma po hořké čokoládě, kávě, vanilce a lesních plodech. Zvyšuje komplexnost vína a reaguje s přírodními tříslovinami obsaženými ve víně. Přispívá k biologické stabilitě vína. Podporuje polymerizaci anthokyanů ve stádiu mladého vína. Vyrábí se hydrolýzou, proto je jemnější
než jiné taniny. Potlačuje oxidaci. Je vhodný k senzorickému zaoblení vín. Podporuje aroma vanilky, kávy, hořké čokolády a lesních plodů.
Dávkování: 0,5 - 10 g/hl
Tanin z čerstvých slupek hroznů Moscato. Vyznačuje se vysokou průměrnou molekulovou hmotností, která je vysoce strukturovaná a antioxidační. Tann UVA AROM je velmi sladký tanin, účinný při vylepšvání textury bílých a červených vín a je použitelný ve všech fázích zrání.
Dávkování: 2 - 10 g/hl
Tanin z odleženého opáleného dubu. Dodává vínu lehký dřevitý tón. Aroma po vanilce. Reaguje s přírodními tříslovinami obsaženými ve víně.
Dávkování: 1 - 10 g/hl
Tanin z odleženého opáleného dubu. Dodává vínu lehký dřevitý tón. Aroma po vanilce. Reaguje s přírodními tříslovinami obsaženými ve víně.
Dávkování: 1 - 10 g/hl
Tanin z opáleného francouzského dubu s aroma po hořké čokoládě, kávě, vanilce a lesních plodech. Zvyšuje komplexnost vína a reaguje s přírodními tříslovinami obsaženými ve víně. Přispívá k biologické stabilitě vína. Podporuje polymerizaci anthokyanů ve stádiu mladého vína. Vyrábí se hydrolýzou, proto je jemnější
než jiné taniny. Potlačuje oxidaci. Je vhodný k senzorickému zaoblení vín. Podporuje aroma vanilky, kávy, hořké čokolády a lesních plodů.
Dávkování: 0,5 - 10 g/hl