GRANULA je granulovaný aktivovaný vápenatý bentonit s vysokou deproteinizační kapacitou. Granule usnadňují použití a omezují prašnost produktu.



OENOLOGICKÉ VLASTNOSTI:

Přípravek GRANULA přináší vynikající výsledky jak u moštů tak u vín. GRANULA má velmi vysoký potenciál bobtnání, což činí tento bentonit velmi účinným s ohledem na nestabilní proteiny. Vznik velkého objemu usazeniny je kompenzován nízkými dávkami přípravku. GRANULA umožňuje snížit množství bentonitu požadovaného ve víně, aby se odstranily nestabilní proteiny. GRANULA umožňuje získat nejen velmi účinnou deproteinizaci, ale i dobré usazování dokonce i při použití velkého množství bentonitu (100 g / hL).



POUŽITÍ

GRANULA může být použit na začátku do moštu ale také do vína.



DÁVKOVÁNÍ

Dávkování do moštu i vína: 20 až 100 g/hL.



POKYNY K POUŽITÍ

Opatrně pokropte GRANULA vodou: granulovaná forma zajišťuje lepší hydrataci, není potřeba tolik míchat, aby se získal roztok (roztok by neměl překročit 5% - 50 g na litr vody). Nechte bobtnat nejméně 2 až 3 hodiny (maximálně 12 hodin). Poté znovu promíchejte, aby se vytvořil gel. Přípravek GRANULA je nyní připraven k použití.

Důrazně se doporučuje použít čiřící konektor.



Opatření pro použití:

Výrobek pro oenologické a profesionální použití. Používejte v souladu s platnými předpisy.



SKLADOVÁNÍ

Skladujte v neotevřeném, uzavřeném obalu na temném, suchém a větraném místě. Po otevření urychleně spotřebujte. Spotřebujte do data uvedeného na balení.


Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.

TI_GRANULA_CZ.pdf
BL_020302-GRANULA-Martin Vialatt
TL_020301-GRANULA-Martin Vialatt
BL_020302-GRANULA-Martin Vialatt
BL_020302-GRANULA-Martin Vialatt

Podobné produkty: