Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Kvasinky Lalvin Rhône 2056, 100 g
Kód: 080059
Z 9
191.96 bez DPH
SklademVhodné zejména pro: Frankovka, Rulandské modré, Cabernet Sauvignon, Zweigeltrebe,
Aroma: Červená vína získají hluboký charakter, aroma sušeného ovoce až lehké aroma pražení
Popis: Silné kvašení, toleruje vysoké teploty rmutu max. do 34 °C, kvašení: 28 - 30 °C
Podobné produkty:
Vhodné zejména pro: Sauvignon, Colombard, Verdejo, Petit Manseing, Výroba bílých a růžových aromatických vín, optimalizuje zvýražnění thiolů
Aroma:
Zvýraznění thiolů
Popis: VIALATTE FERM® W28 je kvasinka S. cerevisiae galactose - byla spe- ciálně vybrána pro její schopnost tvorby thiolů při výrobě vína z odrůd, které jsou bohaté na aromatické prekurzory. V optimálním stavu fenolické zralosti může zesílit tóny citrusů a plodu mučenky, které vínům dodávají velmi aktuální styl. Má vynikající schopnost kvašení, a to i v obtížných podmínkách (nízká teplota, vyšší obsah alkoholu, nedostatek dusíku...). VIALATTE FERM® W28 se doporučuje pro výrobu vín z hroznových odrůd typu Sauvignon, Colombard, Verdejo, Petit Manseing anebo odrůd červených vín v rámci výroby růžových aromatických vín.
Vhodné zejména pro: Chardonnay, Kvasinka velmi odolná proti alkoholu, která snáší nízké teploty. Pro výrobu bílých klidných vína typu Chardonnay, vín s velkou jemností a šumivých vín („prise de mousse“)
Aroma: Neutrální
Popis: Kvasinky vysoce odolné vůči alkoholu a nízkým teplotám. Pro výrobu tichých i šumivých bílých vín skvělé jemnosti, jako je Chardonnay.
Vhodné zejména pro: , Speciální kvasinky na rosé vína
Aroma: Zvýrazňuje chuť a aroma u rosé vín
Popis: Pomalý rozkvas, středně pomalé kvašení, kvašení: 15 – 25 °C
Vhodné zejména pro: Müller Thurgau, Sauvignon, Aurelius, Muškát moravský, muškátové odrůdy
Aroma: Vhodná pro svěží bílá vína s důrazem na ovocnost. Aroma jablek a citrusů
Popis: Velmi dobré vlastnosti při kvašení za studena s dobrým rozkvasem,
kvašení: 14-18 °C
Speciální tanin pro mikrooxidaci.
Enzym ke zdokonalení intenzity aroma.
Uhličitan vápenatý (CaCO3 / E 170) k odkyselení hroznového moštu a vína. Používá se přednostně k jednoduchému odkyselení, tedy k odstranění kyseliny vinné.
SIHA Terra Rosso jsou vybrané čisté kvasinky z Chorvatska, se speciálními vlastnostmi pro červený mošt a červený rmut. Výhodou jsou jemná ovocná vína s aromatickým profilem
odrůdy. Specifickými výhodami jsou stabilizace barev a rychlá a bezpečná alkoholová fermentace. SIHA Terra Rosso je vhodná zejména pro kořeněná, tmavá červená vína (Terran, Cabernet Sauvignon, Merlot).
Speciální práškový sodno-vápenatý bentonit. Vhodný pro bílá, rosé a červená vína. Bentonit s vysokou absorpční schopností.
Vhodné zejména pro: Svatovavřinecké, Cabernet Sauvignon, Cabernet Moravia, André, Alibernet,
Aroma: Výrazná tvorba kořenitého aroma, zdůrazňuje přirozenou strukturu taninů, jemná hořká čokoláda
Popis: Rychlé prokvašení, toleruje teplotu do 32 °C, na mohutná červené vína kvašení: 28 - 30 °C
Vhodné zejména pro: Tramín červený, Neuburg, Kerner, Muškát moravský, muškátové odrůdy
Aroma: Vytváří vína s výrazným odrůdovým charakterem
Popis: Rychlý rozkvas, pomalé konečné prokvašení, šetrné kvašení s malou tvorbou pěny, kvašení: 16 - 22 °C