Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Enzymy ConZym Pex Uni, 25 kg
Kód: 040040
Z 2
26566.94 bez DPH
Poslední kusy sklademEnzym odbourávající pektiny při výrobě vína. Zvyšuje výtěžnost šťávy a zlepšuje extrakci barviv a aromatických látek. Jeho použití zvyšuje kvalitu vína přirozeným způsobem, přináší rychlejší čeření a snižuje výrobní náklady.
Použití a dávkování: Enzym po přidání do rmutu dokonale rozmíchejte. Optimální aplikační teplota: 15-30°C.
Při aplikaci tohoto enzymu nesmíte současně ošetřovat bentonitem! Bentonit lze použit až po ukončení enzymové reakce! Níže uvedené orientační hodnoty mohou kolísat podle teploty rmutu, stupně zralosti a vinařské oblasti. Použití SO2 do 150 mg/litr nemá vliv na aktivitu enzymu.
Dávkování doba působení:
Rmut bílého vína: po mletí 3-6 g/hl ...1-3 h
Rmut červeného vína: po mletí 3-6 g/hl ... během kvašení
Skladování: V chladu a suchu, při teplotě max. 10 °C je zaručená neomezená účinnost po dobu 24 měsíců.
Servis: (+420) 775 004 044, 777 784 378
Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.
Podobné produkty:
Speciální bentonit ke krášlení nápojů.
Přímé očkovací kultury pro biologické odbourávání kyselin.
K extrakci a čiření hroznového rmutu.
Vhodné zejména pro: , Speciální kvasinky na rosé vína
Aroma: Zvýrazňuje chuť a aroma u rosé vín
Popis: Pomalý rozkvas, středně pomalé kvašení, kvašení: 15 – 25 °C
Vysoce čistá potravinářská želatina ke krášlení nápojů.