Použití a dávkování: Enzym po přidání do rmutu dokonale rozmíchejte. Optimální aplikační teplota: 15-30°C.

Při aplikaci tohoto enzymu nesmíte současně ošetřovat bentonitem! Bentonit lze použit až po ukončení enzymové reakce! Níže uvedené orientační hodnoty mohou kolísat podle teploty rmutu, stupně zralosti a vinařské oblasti. Použití SO2 do 150 mg/litr nemá vliv na aktivitu enzymu.


 



Dávkování doba působení:



Rmut bílého vína: po mletí 3-6 g/hl ...1-3 h



Rmut červeného vína: po mletí 3-6 g/hl ... během kvašení



Skladování: V chladu a suchu, při teplotě max. 10 °C je zaručená neomezená účinnost po dobu 24 měsíců.



Servis: (+420) 775 004 044, 777 784 378


Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.

BL_ConZym-Pex-Uni_EN.pdf
TI_ConZym-Pex-Uni_DE.pdf
BL_ConZym-Pex-Uni_CZ.pdf
BL_ConZym-Pex-Uni_DE.pdf
TI_ConZym-Pex-Uni_EN.pdf

Podobné produkty: