Kmen kvasinek byl vybrán na Novém Zélandu, aby se zlepšil fermentační výkon a odrůdový charakter Sauvignonu.
Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Acetox Vin Blanc, 1 kg
Kód: 020314
Z 126
180.17 bez DPH
SklademMetabisulfit draselný + Ellagic tanin
Kombinace dvou účinných látek zabraňuje oxidaci a vývoji mikroorganismů v moštu. Umožňuje v moštu lépe odolávat růstu mikroorganismů.
Přítomnost ellagického taninu posiluje antioxidační účinek SO2.Praktický, snadno použitelný a současně zajišťuje přesné dávkování. Acetox VB uvolňuje 50% SO2 (např. 100g přípravku uvolňuje 50g SO2)
Použití a dávkování v moštu: Zdravé hrozny : 5 g/ hl Poškozené hrozny hnilobou: 10 g/ hl
Přípravek rozpusťte a rozmíchejte v 10-ti násobku moštu a přidejte k celému objemu.
Skladování: Skladujte v chladu a suchu. Otevřené balení těsně uzavřete a v nejbližší době spotřebujte.
Servis: + 420 775 004 044 + 420 774 456 579
Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.
Podobné produkty:
Vhodné zejména pro: , Universální pro všechny bílé odrůdy
Aroma: Vytváří mohutné exotické aroma. Kvasinky na aroma, tvorba ovocných esterů.
Popis: Plynulé kvašení je nutno podpořit vysokou dávkou živných solí. kvašení: 17 - 20 °C
Vhodné zejména pro: ,
Aroma: Vyloženě univerzální kvasinky, vytváří ovocná a elegantní vína
Popis: Krátká, silná fáze rozkvasu, rychlé a úplné prokvašení do 13 % obj., kvašení: 18 - 24 °C
Vhodné zejména pro: Rulandské bílé, Rulandské šedé, Ryzlink rýnský, Neuburg, Kerner,
Aroma: Bílá vína s aroma po broskvích a marakuja
Popis: Jisté a plynulé konečné prokvašení, kvašení: 16 - 24 °C
Tanin z amerického dubu je určen pro finální korekci červených vín. Zvýrazňuje chuť vína po kokosu,
kávě a koření, aniž by se změnilo přírodní aroma.
Dávkování: 2 - 3 g/hl
Tanin ze středně opáleného francouzského dubu určený pro zrání červených a bílých strukturovaných
vín. Prohlubuje aromatické tóny, dodává eleganci, měkkost a náznak vanilkové vůně.
Dávkování: 2 - 3 g/hl
Tanin z čerstvých slupek hroznů Moscato. Vyznačuje se vysokou průměrnou molekulovou hmotností,
která je vysoce strukturovaná a antioxidační. Tann UVA AROM je velmi sladký tanin, účinný při vylepšvání textury bílých a červených vín a je použitelný ve všech fázích zrání.
Dávkování: 2 - 10 g/hl
Speciální práškový sodno-vápenatý bentonit. Vhodný pro bílá, rosé a červená vína. Bentonit s vysokou absorpční schopností.
Vhodné zejména pro: Chardonnay, Rozvíjí aromatickou úplnost a jemnost u archivních vín vcházejících z odrůdy Chardonnay
Aroma: Odrůdová aromata Estery (růžové, citrusové)
Popis:
K extrakci a čiření hroznového rmutu.