Vhodné zejména pro: Plavac Mali, Pinot Noir, Trollinger, Blauer Portugieser, Syrah, Blanc de Noir, Chorvatská vína.
Aroma: Svěží ovocná červená vína a růžová vína.
Popis: Silný fermentor, eliminuje toxiny, nízká produkce siřičitanů a H2S
Dávkování: 20 g/hl, 40 g/hl za nepříznivých podmínek
Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Kvasinky Vitilevure Chardonnay Yseo, 0,5 kg
Kód: 080718
Z 0
800 bez DPH
Na objednávkuVhodné zejména pro: Chardonnay, Rozvíjí aromatickou úplnost a jemnost u archivních vín vcházejících z odrůdy Chardonnay
Aroma: Odrůdová aromata Estery (růžové, citrusové)
Popis:
Podobné produkty:
Uhličitan vápenatý (CaCO3 / E 170) k odkyselení hroznového moštu a vína. Používá se přednostně k jednoduchému odkyselení, tedy k odstranění kyseliny vinné.
Vhodné zejména pro: , Výroba červených mezinárodních vín, která jsou čistá a kulatá s intenzivní ovocnou vůní, jejichž výroba je dokonale řízena
Aroma: Produkce sekundárního aroma, zvýraznění odrůdového aroma
Popis: VIALATTE FERM® R100 je kvasinka S. cerevisiae, byla vybrána pro výrobu sladkých a ovocných vín, která jsou určena ke krátkému až střednímu školení. VIALATTE FERM® R100 díky vysoké produkci glycerolu umožňuje výrobu vín, která se na patře vyznačují velmi intenzivním, ovocným a plným aroma. Hodí se na všechny druhy hroznových odrůd.
Speciální homogenní roztok taninu ke krášlení vína.
Kmen kvasinek byl vybrán na Novém Zélandu, aby se zlepšil fermentační výkon a odrůdový charakter Sauvignonu.
Vhodné zejména pro: Ryzlink rýnský, Müller Thurgau, Sauvignon, aromatická a rosé vína
Aroma: Vytváří výrazně kořenitá, svěží a aromatická vína
Popis: Chladnomilné kvasinky, velmi rychlý rozkvas, spolehlivé kvašení za studena a tolerance alkoholu 1j.6 % ob
kvašení: 12 - 20°C
Vhodné zejména pro: Sauvignon, Chardonnay, růžová vína
Aroma: Intenzivní a komplexní ovocné aroma, malá tvorba zelených aromat
Popis: Velmi dobrý rozkvas, střední potřeba živin, malá tvorba SO2, odbourání kyseliny jablečné o 0,1-0,4 g/l, kvašení: 18-20 °C