Vhodné zejména pro: Frankovka, Rulandské modré, Modrý Portugal, Dornfelder,
Aroma: Aroma tmavého ovoce, jako např. ostružiny, rybíz, třešně, klasický „typ Pinot“
Popis: Rovnoměrné, ne příliš rychlé kvašení, toleruje mošty chudé na živiny, tolerance vůči alkoholu do 16 % obj., vhodné pro bariková vína kvašení: 25 - 28 °C
Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA add remove
-
PŘÍPRAVKY add remove
-
SKLEP add remove
-
VINOHRAD add remove
-
SLUŽBY add remove
Mobilní plnící linka pro tichá vína add removeTest integrity add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removePůjčení vzpěnovače add remove -
LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
PLNÍCÍ LINKA
-
BLOG
-
KONTAKTY add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Výživa Stimula Syrah, 1 kg
Kód: 080160
Z 14
1520.66 bez DPH
SklademZobrazené fotografie mohou být ilustrativní.

Podobné produkty:
Vhodné zejména pro: Chardonnay, Kvasinka velmi odolná proti alkoholu, která snáší nízké teploty. Pro výrobu bílých klidných vína typu Chardonnay, vín s velkou jemností a šumivých vín („prise de mousse“)
Aroma: Neutrální
Popis: Kvasinky vysoce odolné vůči alkoholu a nízkým teplotám. Pro výrobu tichých i šumivých bílých vín skvělé jemnosti, jako je Chardonnay.
Vhodné zejména pro: , Výroba červených a růžových jemných vín s ovocnou vůní s profilem sekudárního aroma
Aroma: Produkce sekundárního aroma
Popis: VIALATTE FERM® R71 je kvasinka S. cerevisiae, která byla vybrána pro svou schopnost vyrábět červená a růžová vína s intenzivním aroma na svěžím a kvasném profilu (tóny lesního ovoce, jahod, rybízu...). Velmi ro- bustní kvasinka VIALATTE FERM® R71 umožňuje řízení alkoholového kvašení za optimálních podmínek, a to i pod vlivem omezujících faktorů (alkohol, nízká teplota, menší zákal...). Přípravek lze použít při tradiční výrobě vín nebo při termovinifikaci. VIALATTE FERM® R71 se doporu- čuje pro výrobu červených a růžových poddajných vín s ovocnými tóny mezinárodního stylu.
Vhodné zejména pro: Cabernet Sauvignon, Mlynářka, rosé vína
Aroma: Aroma kávy, moka a jemně hořké aroma
Popis: Rehydratace bez tvorby pěny, nízká potřeba živin, kvasinka se zakládá na selekčních kritériích ovocnost, barevná stabilita a spolehlivé kvašení: 15 - 25 °C
Vhodné zejména pro: , Pro červená vína určená k zrání
Aroma: Delikátní kořeněná chuť a aroma, podporuje odrůdově charakteristické tóny
Popis: Vysoce odolné vůči alkoholu nad 19 % obj. a velmi odolné proti vysokým teplotám při kvašení až 36 °C