Použití: Potřebné množství bentonitu nasypte za intenzivního míchání asi do 10–15 násobku vody a nechte hodinu nabobtnat. Přebytečnou vodu můžete odlít. Úspěch krášlení bentonitem závisí na dobrém promíchání nápoje s krášlícím prostředkem. Ošetřený nápoj před přidáním bentonitu uveďte míchadlem do intenzivního pohybu, připravenou suspenzi bentonitu pomalu přidávejte a intenzivně míchejte ještě po dobu dalších 15 minut.

Dávkování : Vína chudá na bílkoviny 30–100 g/hl

Vína o středním obsahu bílkovin 80– 80 g/hl

Vína extrémně bohaté na bílkoviny do 350 g/hl

Silně oxidované víno 20–150 g/hl

Zlepšení aroma 5–15 g/hl

Skladování: Skladujte v chladu a suchu. Skladovat v neporušeném balení při 15 - 25 °C po dobu tří let. Otevřené balení těsně uzavřete a v nejbližší době spotřebujte.

Servis: (+420) 775 004 044, 777 784 378



Specifické výhody přípravku SIHA Aktivbentonit G:




  • Speciálně sladěný na adsorpci bílkovin v nápojích

  • Vysokým podílem sodíku má SIHA Aktivbentonit G velmi vysokou adsorpční účinnost vůči proteinům.

  • Přestože objem po bobtnání je zvýšený, vytvoří se kompaktní kalový sediment.

  • Kromě adsorpce bílkovin lze v malé míře snížit i obsah tříslovin a těžkých kovů.


Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.

TL-020025- Aktiv Bentonit - Eato
TL-020025- Aktiv Bentonit - Eato
BL_Aktivbentonit.pdf
TI_Aktiv Bentonit_CZ.pdf

Podobné produkty: