Vhodné zejména pro: Chardonnay, Rulandské šedé, Rulandské bílé, Ryzlink vlašský, nearomatické odrůdy
Aroma: Podporuje různorodé a elegantní typicky odrůdové aroma hroznů a citrusové plody
Popis: Vynikající schopnost kvašení, dobrá aktivita při nízkých teplotách kvašení, odolnost vůči alkoholu do 21 % obj. kvašení 13 - 18 °C
Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Kvasinky SIHA OnLees, 1 kg
Kód: 080747
Z 50
930.36 bez DPH
SklademSIHA OnLees je přípravek na ošetření vína založený na specifickém neaktivním kvasinkovém přípravku. Neaktivní kvasinkový přípravek je srovnatelný s klasickým procesem čeření kvasnic ve vínech se specifickými vlastnostmi. Aplikace SIHA OnLees zlepšuje pocit v ústech vína a vyrovnává fenolické složky a polysacharidy při skladování vín.
Vliv neaktivních kvasnicových přípravků na pocit v ústech vína:
- Zlepšení celkového dojmu z vín
- Uvolňování specifických polysacharidů k potlačení svíravosti vín
- Dojem „suchých taninů“ je ve vínech snížen
Po alkoholovém kvašení, po 1. stočení a během skladování vína je možné přidat SIHA OnLees. Cílem je efekt čeření kvasinek (Batonnage) ve smyslu tlumení vín změnou koloidní struktury vín. SIHA OnLees navíc snižuje chuťový dojem „suchý“, „svíravý“ a „fenolický“.
Dávkování
SIHA OnLees lze používat ve všech fázích skladování vína, to znamená po alkoholovém kvašení, po 1. stočení a při skladování vína. Vynikající rozpustnost produktu umožňuje uživateli přímo stanovit dávková množství v předběžném testu. Přídavek SIHA OnLees uvolňuje specifické proteiny. Tyto proteiny snižují a maskují svíravost a zvyšují dojem sladkosti ve vínech.
Bezpečnost
Při správném použití a správném zacházení nejsou známy žádné nepříznivé účinky spojené s tímto produktem.
Další informace o bezpečnosti naleznete v bezpečnostním listu materiálu, který je k dispozici ke stažení na našich webových stránkách.
SIHA OnLees je balen v polyetylenových sáčcích. Výrobek není vakuově balený. SIHA OnLees lze skladovat po dobu tří let, pokud obal zůstane neporušený.
Po otevření obalu rychle spotřebujte zbývající produkt.
Certifikovaná kvalita
SIHA OnLees je během výrobního procesu pravidelně kontrolován, aby byla zajištěna stejnoměrně vysoká kvalita produktu. Přísné kontroly se provádějí bezprostředně před konečným balením a během něj.
Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.
Podobné produkty:
Vhodné zejména pro: ,
Aroma: Kořenité, komplexní aroma, vytvářejí mohutné ovocné červené víno s bohatou taninovou strukturou
Popis: Mírný průběh rozkvasu,díky tomu je možné prodloužit maceraci, kvašení: 18 - 30 °C. Tolerance vůči alkoholu 16% obj.
Vhodné zejména pro: Sauvignon, Odhaluje odrůdová aromata thiolového typu bílého Sauvignonu
Aroma: Thioly (4MMP, A3MH), Terpeny
Popis:
Aktivovaný sodno-vápenatý bentonit k efektivnímu čiření a stabilizaci bílkovin v moštu a víně s maximální schopností čiření a adsorpce.
Vhodné zejména pro: Carignan, Syrah, Výroba červených komplexních vín s vůní zralého ovoce a černých bobulí, snižuje redukční účinek u citlivých odrůd
Aroma: Produkce sekundárního aroma, zvýraznění odrůdového aroma
Popis: VIALATTE FERM® R82 je kvasinka S. cerevisiae, která byla speciálně vybrána pro vinifikaci zralých hroznů a pro výrobu červených vín se střed- ním a dlouhým potenciálem skladování s aromatickým profilem zralého ovoce (červené a černé bobule). VIALATTE FERM® R82 má také schopnost omezit snížení aromatické kvality u citlivých odrůd jako například Carignan a Syrah.
Hluboce zmrazená koncentrovaná kultura bakterií mléčného kvašení.
Enzym na předčeření moštu a k rychlému a efektivnímu předčeření moštu. Podporuje cílené odbourání pektinových látek (lepší lisovatelnost rmutu a čeření moštu). Kromě klasického předčeření moštu lze používat i jako flotační enzym.
Akktivovaný, vybraný špičkový bentonit Na+Ca k efektivnímu čiření a stabilizaci bílkovin.
Kultura pro přímé očkování červených vín bohatých na alkohol.
Enzym na předčeření moštu a k rychlému a efektivnímu předčeření moštu. Podporuje cílené odbourání pektinových látek (lepší lisovatelnost rmutu a čeření moštu). Kromě klasického předčeření moštu lze používat i jako flotační enzym.