Speciální komplexní směs sladkých taninů vhodná pro komplexní a strukturovaná bílá vína. Podporuje chuť a vůni po citrusech odvozené od esterů a vyšších alkoholů.
Dávkování: 2 - 10 g/hl
Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Bentonit CA Bentonit G, 1 kg
Kód: 020014
Z 0
76.03 bez DPH
Na objednávkuGranulovaný vápenatý bentonit ke krášlení vín . Odstraňuje termolabilní bílkoviny z vín. Kromě adsorpce bílkovin lze v malé míře snížit i obsah tříslovin a těžkých kovů.
Použití a dávkování: Potřebné množství bentonitu nasypte za intenzivního míchání asi do 10–15 násobku vody a nechte hodinu nabobtnat. Přebytečnou vodu můžete slít. Úspěch krášlení bentonitem závisí na dobrém promíchání nápoje s krášlícím prostředkem. Ošetřený nápoj před přidáním bentonitu uveďte míchadlem do intenzivního pohybu, připravenou suspenzi bentonitu pomalu přidávejte a intenzivně míchejte ještě po dobu dalších 15 minut.
Dávkování:
Vína chudá na bílkoviny 50 – 150 g/hl
Vína o středním obsahu bílkovin 100 – 200 g/hl
Vína extrémně bohaté na bílkoviny do 400 g/hl
Silně oxidované víno 30 – 180 g/hl
Zlepšení aroma 5 – 20 g/hl
Skladování: Skladujte v chladu a suchu. Skladovat v neporušeném balení při 15 - 25 °C po dobu tří let. Otevřené balení těsně uzavřete a v nejbližší době spotřebujte.
Servis: + 420 775 004 044 + 420 777 784 378
Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.
Podobné produkty:
Tanin z čerstvých slupek hroznů Moscato. Vyznačuje se vysokou průměrnou molekulovou hmotností,
která je vysoce strukturovaná a antioxidační. Tann UVA AROM je velmi sladký tanin, účinný při vylepšvání textury bílých a červených vín a je použitelný ve všech fázích zrání.
Dávkování: 2 - 10 g/hl
Vysoce čisté aktivní uhlí rostlinného původu ke korektuře barevných vad nápojů.
Vysoce čistá potravinářská želatina ke krášlení nápojů.
Tanin z amerického dubu je určen pro finální korekci červených vín. Zvýrazňuje chuť vína po kokosu,
kávě a koření, aniž by se změnilo přírodní aroma.
Dávkování: 2 - 3 g/hl
Gallo-proanthocyanidinický tanin z vybraných lístků Čajovníku čínského. Používá se ve všech fázích výroby bílých, růžových a červených vín. V raných fázích na snížení potřeby SO2 a v průběhu zrání k navrácení svěžesti. Před lahvováním pro posílení ovocných a květinových tónů.
Dávkování: 5-10 g/hl
Gallo-proanthocyanidinický tanin z vybraných lístků Čajovníku čínského. Používá se ve všech fázích výroby bílých, růžových a červených vín. V raných fázích na snížení potřeby SO2 a v průběhu zrání k navrácení svěžesti. Před lahvováním pro posílení ovocných a květinových tónů.
Dávkování: 5-10 g/hl