Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Kvasinky Apple Pear, 0,5 kg
Kód: 080155
Z 2
853.57 bez DPH
Poslední kusy sklademVybrané hybridní kvasinky vhodné zejména pro zpracování moderních bílých a růžových vín. Vynikající aromatický výraz, který zvýrazňuje buket zralého ovoce, zejména zeleného jablka a hrušky. Vynikající výsledky s Chardonnay a Rulandské šedé.
Použití a dávkování: Připravte si správnou dávku kvasinek na množství moštu, který chcete kvasit. Za normálních podmínek kvašení: 15 - 20 g / hl. Za obtížných podmínek: 30 - 50 g / hl.
Příprava zákvasu: Na 1 díl suchých kvasinek přidejte 5 dílů moštu a 5 dílů teplé vody (30 - 40 °C). Kvasinky aktivujte 15 - 20 minut. Lehce promíchejte. Tvorba pěnové korunky ukazuje aktivitu kvasinek. Nechte vychládnout cca na 20 °C a následně přidejte do moštu a promíchejte. U moštu pod 15 °C nechte vychládnout na maximální rozdíl 7 °C. Skladování: Skladujte v chladu a suchu. Kvasinky lze v neporušeném balení skladovat při 5 - 15 °C po dobu tří let. Na krátkou dobu je lze skladovat i při teplotě 25 °C. Otevřené balení těsně uzavřete a v nejbližší době spotřebujte.
Servis: + 420 775 004 044, +420 777 784 378
Výrobce: Lafood Group, Conegliano Veneto, Italy
Hmotnost: 500 g
Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.
Podobné produkty:
Vhodné zejména pro: Chardonnay, Rulandské bílé, Rulandské šedé,
Aroma: Díky kombinaci tří kvasinkových kmenů zajišťují širší variaci a přirozenou rozmanitost aroma
Popis: Rychlý rozkvas, malá tvorba pěny, pomalejší průběh kvašení. Vhodné pro výrobu vín se zbytkovým cukrem. kvašení: 16 - 22 °C
Uhličitan vápenatý (CaCO3 / E 170) k odkyselení hroznového moštu a vína. Používá se přednostně k jednoduchému odkyselení, tedy k odstranění kyseliny vinné.
Vhodné zejména pro: Müller Thurgau, Sauvignon, Aurelius, Muškát moravský, muškátové odrůdy
Aroma: Vhodná pro svěží bílá vína s důrazem na ovocnost. Aroma jablek a citrusů
Popis: Velmi dobré vlastnosti při kvašení za studena s dobrým rozkvasem,
kvašení: 14-18 °C
Granulovaný enzymový přípravek ke zlepšení filtrace a extrakce mannoproteinů
Vhodné zejména pro: Ryzlink rýnský, Müller Thurgau, muškátové odrůdy, rosé vína
Aroma: Podporují vždy odrůdový charakter, aniž by pozměnily typickou vůni odrůdy
Popis: Vynikající vlastnosti pro studené kvašení, mírnější průběh kvašení a malá tvorba nežádoucích vedlejších produktů, kvašení: 15 – 25 °C
Vhodné zejména pro: Ryzlink rýnský, Müller Thurgau, Sauvignon, aromatická a rosé vína
Aroma: Vytváří výrazně kořenitá, svěží a aromatická vína
Popis: Chladnomilné kvasinky, velmi rychlý rozkvas, spolehlivé kvašení za studena a tolerance alkoholu 1j.6 % ob
kvašení: 12 - 20°C
Uhličitan vápenatý (CaCO3 / E 170) k odkyselení hroznového moštu a vína. Používá se přednostně k jednoduchému odkyselení, tedy k odstranění kyseliny vinné.
Šumivý granulát metabisulfitu draselného v dávce 400 g čistého SO2/sáček
Vhodné zejména pro: ,
Aroma: Kořenité, komplexní aroma, vytvářejí mohutné ovocné červené víno s bohatou taninovou strukturou
Popis: Mírný průběh rozkvasu,díky tomu je možné prodloužit maceraci, kvašení: 18 - 30 °C. Tolerance vůči alkoholu 16% obj.