Vhodné zejména pro: Sauvignon, Chardonnay, růžová vína
Aroma: Intenzivní a komplexní ovocné aroma, malá tvorba zelených aromat
Popis: Velmi dobrý rozkvas, střední potřeba živin, malá tvorba SO2, odbourání kyseliny jablečné o 0,1-0,4 g/l, kvašení: 18-20 °C
Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
-
LABORATOŘ
AKREDITOVANÁ
add remove
- Akreditovaná laboratoř add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Glutastar, 1 kg
Kód: 080736
Z 120
2133.93 bez DPH
SklademPodobné produkty:
Eliminace nestabilních bílkovin v moštech a vínech.
Vhodné zejména pro: kvasinky na ovocné destiláty
Aroma: Bezpečné kvašení do 16% obj. alkoholu.
Popis: Bezpečné kvašení do 16% obj. alkoholu Doporučená teplota kvašení: 15-25°C.
Gallo-ellagic tannin z francouzského dubu, určený pro fi nální úpravu červených vín. Zvýrazňuje chuť
vína po lékořici a koření bez vlivu na přírodní aroma. Je to vynikající antioxidant, který zachovává v průběhu času originální chuť.
Dávkování: 2 - 3 g/hl
Uhličitan vápenatý (CaCO3 / E 170) k odkyselení hroznového moštu a vína. Používá se přednostně k jednoduchému odkyselení, tedy k odstranění kyseliny vinné.
Toto je testovací popis
Vhodné zejména pro: Rulandské modré, Svatovavřinecké, Modrý Portugal,
Aroma: Zesiluje odrůdově typické aroma, tmavé ostružiny a aroma po třešních
Popis: Plynulé kvašení, vysoká tolerance vůči teplotě, kvašení: 26 - 28 °C
Vhodné zejména pro: Sauvignon, Rulandské šedé, Veltlínské zelené, Ryzlink rýnský, Müller Thurgau,
Aroma: Tvorba ovocného buketu s citrusovými a kořenitými tóny, angrešt, broskve, černý rybíz
Popis: Dobře kvasí, rychlé prokvasení až do 16 obj. % alkoholu, kvašení: 15 - 24 °C
Vhodné zejména pro: Chardonnay, Rulandské bílé, Rulandské šedé,
Aroma: Díky kombinaci tří kvasinkových kmenů zajišťují širší variaci a přirozenou rozmanitost aroma
Popis: Rychlý rozkvas, malá tvorba pěny, pomalejší průběh kvašení. Vhodné pro výrobu vín se zbytkovým cukrem. kvašení: 16 - 22 °C
Granulovaný sodno-vápenatý bentonit, odstraňuje termolabilní bílkoviny z vína. Kromě adsorpce bílkovin lze v malé míře snížit i obsah tříslovin a těžkých kovů. Vysokým podílem „Na“ má velmi vysokou adsorpční schopnost vůči proteinům.