Granulovaný sodno-vápenatý bentonit, odstraňuje termolabilní bílkoviny z vína. Kromě adsorpce bílkovin lze v malé míře snížit i obsah tříslovin a těžkých kovů. Vysokým podílem „Na“ má velmi vysokou adsorpční schopnost vůči proteinům.
Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Qalisol, 20 l
Kód: 070438
Z 0
4292.56 bez DPH
Na objednávkuZobrazené fotografie mohou být ilustrativní.
Podobné produkty:
Vhodné zejména pro: Chardonnay, Rulandské šedé, Rulandské bílé, Ryzlink vlašský, nearomatické odrůdy
Aroma: Podporuje různorodé a elegantní typicky odrůdové aroma hroznů a citrusové plody
Popis: Vynikající schopnost kvašení, dobrá aktivita při nízkých teplotách kvašení, odolnost vůči alkoholu do 21 % obj. kvašení 13 - 18 °C
Vhodné zejména pro: Chardonnay, Rulandské bílé, Rulandské šedé,
Aroma: Díky kombinaci tří kvasinkových kmenů zajišťují širší variaci a přirozenou rozmanitost aroma
Popis: Rychlý rozkvas, malá tvorba pěny, pomalejší průběh kvašení. Vhodné pro výrobu vín se zbytkovým cukrem. kvašení: 16 - 22 °C
Hluboce zmrazená koncentrovaná kultura bakterií mléčného kvašení.
Vhodné zejména pro: Chardonnay, Rulandské bílé, Rulandské šedé,
Aroma: Tvoří typické burgundské aroma, víno získá vyváženou ovocnost a odrůdový charakter
Popis: Středně rychlé kvašení, vhodné pro školení SUR LIE, kvašení: 16 - 20 °C
Vhodné zejména pro: Cabernet Sauvignon, Mlynářka, rosé vína
Aroma: Aroma kávy, moka a jemně hořké aroma
Popis: Rehydratace bez tvorby pěny, nízká potřeba živin, kvasinka se zakládá na selekčních kritériích ovocnost, barevná stabilita a spolehlivé kvašení: 15 - 25 °C
Vhodné zejména pro: Tramín červený, Pálava, Sauvignon, Müller Thurgau, Muškát moravský, muškátové odrůdy
Aroma: Vhodné pro aromatické odrůdy. Podporují aroma broskve, růže a manga
Popis: Chladnomilné kvasinky plynulé kvašení, vhodné pro mošty o vysoké cukernatosti. Toleruje nízké teploty, kvašení: 12 - 22 °C
Eliminace nestabilních bílkovin v moštech a vínech.