Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Lalvigne aroma, 3 kg
Kód: 210066
Z 103
3114.88 bez DPH
SklademPodobné produkty:
Speciální produkt proti vysrážení vinného kamene
5% roztok carboxymetylcelulózy (CMC) slouží k dlouhodobé stabilizaci vína proti vypadávání vinného kamene v lahvích. Použití do červeného vína je nutno odzkoušet, protože může docházet k reakci s barvivy, a to může vést k zakalení nebo k vysrážení.
Tanin z čerstvých slupek hroznů Moscato. Vyznačuje se vysokou průměrnou molekulovou hmotností,
která je vysoce strukturovaná a antioxidační. Tann UVA AROM je velmi sladký tanin, účinný při vylepšvání textury bílých a červených vín a je použitelný ve všech fázích zrání.
Dávkování: 2 - 10 g/hl
Kultura pro přímé očkování červených vín bohatých na alkohol.
Tříslovina čištěného kaštanu a dřeva kebračo
Speciální práškový sodno-vápenatý bentonit. Vhodný pro bílá, rosé a červená vína. Bentonit s vysokou absorpční schopností.
Vhodné zejména pro: Chardonnay, Rulandské bílé, Rulandské šedé,
Aroma: Tvoří typické burgundské aroma, víno získá vyváženou ovocnost a odrůdový charakter
Popis: Středně rychlé kvašení, vhodné pro školení SUR LIE, kvašení: 16 - 20 °C
Vhodné zejména pro: Frankovka, Rulandské modré, Cabernet Sauvignon, Zweigeltrebe,
Aroma: Červená vína získají hluboký charakter, aroma sušeného ovoce až lehké aroma pražení
Popis: Silné kvašení, toleruje vysoké teploty rmutu max. do 34 °C, kvašení: 28 - 30 °C
Vhodné zejména pro: Veltlínské zelené, Sylvánské zelené, Veltlínské č. rané, Müller Thurgau,
Aroma: Jemné ovocné aroma s nepatrným množstvím vegetativních složek
Popis: Dobré vlastnosti kvašení za studena, rychlý rozkvas, kvašení: 15 - 18 °C