Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Kvasinky Vialatte Ferm W12, 20 g
Kód: 080713
Z 11
51.88 bez DPH
SklademVhodné zejména pro: , Výroba jemných a elegantních vín, optimalizuje školení na kalech a zvyšuje kvalitativní potenciál hroznů
Aroma: Aromatická jemnost a zachování typických odrůdových aroma
Popis: S. cerevisiae galactose - byla speciálně vybrána pro výrobu bílých a rů- žových vín, VIALATTE FERM® W12 optimalizuje aromatickou jemnost a dojem kulatosti v ústech. VIALATTE FERM® W12 rychle autolyzuje a pro- to je velmi vhodný pro školení v tancích nebo v sudech s batonáží kalů. Přípravek umožňuje uchování kvalitativního potenciálu a odrůdového charakteru hroznů, které byly pěstovány a sklízeny v těch nejlepších pod- mínkách. VIALATTE FERM® W12 se doporučuje pro odrůdy Chardonnay, Muscadet, Viognier atd. VIALATTE FERM® W12 je robustní kvasinka, je- jíž použití se také doporučuje v případě samovolného zastavení kvašení.
Podobné produkty:
Vhodné zejména pro: ,
Aroma: Vyloženě univerzální kvasinky, vytváří ovocná a elegantní vína
Popis: Krátká, silná fáze rozkvasu, rychlé a úplné prokvašení do 13 % obj., kvašení: 18 - 24 °C
Uhličitan vápenatý (CaCO3 / E 170) k odkyselení hroznového moštu a vína. Používá se přednostně k jednoduchému odkyselení, tedy k odstranění kyseliny vinné.
Vhodné zejména pro: Modrý Portugal, Frankovka, Cabernet Sauvignon, Zweigeltrebe, rosé vína
Aroma: Vyvíjí výrazné aroma (ovocné estery), vínu z neutrálních odrůd propůjčují ovocné, trvalé aroma
Popis: V závislosti na teplotě kvašení odbourá až 15 % kyseliny jablečné nacházející se v moštu, kvašení: 22 - 28 °C
Vhodné zejména pro: Ryzlink rýnský, Müller Thurgau, Sauvignon, aromatická a rosé vína
Aroma: Vytváří výrazně kořenitá, svěží a aromatická vína
Popis: Chladnomilné kvasinky, velmi rychlý rozkvas, spolehlivé kvašení za studena a tolerance alkoholu 1j.6 % ob
kvašení: 12 - 20°C
Eliminace oxidů a proteinů z moštů a vín.
Vhodné zejména pro: Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet franc, Speciálně vybráno pro výrobu elegantních a ovocitých červených archivních vín, zejména z odrůd Cabernet franc, Cabernet sauvignon a Merlot
Aroma: Odrůdová aromata de type homofuraneol/ furaneol (červené ovoce)
Popis:
Vhodné zejména pro: Ryzlink rýnský, Müller Thurgau,
Aroma: Zachovává vynikající ryzlinkové struktury, kořenitý odrůdový buket. Květnaté, lipové aroma
Popis: Rychlý rozkvas, šetrné kvašení s malou tvorbou pěny, kvašení: 15 - 22 °C
Vhodné zejména pro: , Speciální kvasinky na rosé vína
Aroma: Zvýrazňuje chuť a aroma u rosé vín
Popis: Pomalý rozkvas, středně pomalé kvašení, kvašení: 15 – 25 °C
Hydrouhličitan draselný slouží k rychlému jemnému odkyselení moštu a mladého vína. Používá se k jednoduchému odkyselení, tedy k odstranění kyseliny vinné. Výhodou je možnost přidat přípravek do již filtrovaného vína ještě krátce před lahvováním.
Aktivovaný sodno-vápenatý bentonit k efektivnímu čiření a stabilizaci bílkovin v moštu a víně s maximální schopností čiření a adsorpce.
VINIFLORA CH 35
Kmen vhodný pro bílá, červená a rosé vína s vyšším obsahem SO2 vysoká malolaktická aktivita, vhodné pro simultánní očkování tolerance SO2: volná SO2 do 35 mg/l a celková SO2 do 60 mg/l, obsah alkoholu: do 13,5% obj., teplota: >15°C, hodnota pH: >3,0
Dávkování: 1 balení / 2,5 hl, 25 hl, 250 hl