Eliminace oxidů a proteinů z moštů a vín.
Zavolejte nám:
+420 602 747 484Kód: 180057
Z 12
196.69 bez DPH
SklademHydrouhličitan draselný slouží k rychlému jemnému odkyselení moštu a mladého vína. Používá se k jednoduchému odkyselení, tedy k odstranění kyseliny vinné. Výhodou je možnost přidat přípravek do již filtrovaného vína ještě krátce před lahvováním.
Použití: Přípravek se přidává přímo jako prášek do vína za intenzivního míchání, lze z něho ale také nejdříve vytvořit kaši. Díky uvolnění CO2 může vzniknout větší množství pěny, proto nádoba na odkyselení by měla mít dostatek volného prostoru nad hladinou. Po odkyselení je nutné víno skladovat v chladu 2 až 3 dny, aby se vinný kámen bezpečně vysrážel. V případě skladování při teplotě sklepa může vysrážení vinného kamene trvat několik týdnů.
Dávkování: 66,7 g / 100 l (sníží kyseliny o 1 g na litr).
Skladování: Skladujte v suchu a v dobře větrané místnosti.
Servis.: +420 775 004 044, +420 777 784 378
Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.
Eliminace oxidů a proteinů z moštů a vín.
Eliminace nestabilních bílkovin v moštech a vínech.
Speciální práškový sodno-vápenatý bentonit. Vhodný pro bílá, rosé a červená vína. Bentonit s vysokou absorpční schopností.
Eliminace oxidů a proteinů z moštů a vín.
Gallo-ellagic tannin z francouzského dubu, určený pro fi nální úpravu červených vín. Zvýrazňuje chuť
vína po lékořici a koření bez vlivu na přírodní aroma. Je to vynikající antioxidant, který zachovává v průběhu času originální chuť.
Dávkování: 2 - 3 g/hl
Tanin ze středně opáleného francouzského dubu určený pro zrání červených a bílých strukturovaných
vín. Prohlubuje aromatické tóny, dodává eleganci, měkkost a náznak vanilkové vůně.
Dávkování: 2 - 3 g/hl
Tanin z amerického dubu je určen pro finální korekci červených vín. Zvýrazňuje chuť vína po kokosu,
kávě a koření, aniž by se změnilo přírodní aroma.
Dávkování: 2 - 3 g/hl
Vysoce čistá potravinářská želatina ke krášlení nápojů.