- Novinka
Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Kvasinky Mannolees Blanc, 0,5 kg
Kód: 080752
Z 40
2380.36 bez DPH
SklademMANNOLEES Blanc je přípravek z kvasinkových mannoproteinů. MANNOLEES Blanc lze přidávat do bílých a růžových vín během procesu vinifikace až do lahvování vín. Přídavek kvasinkových mannoproteinů zvyšuje svěžest a snižuje hořkost vín. Zvýší se harmonie a chuť vína a zvýší se smyslové vnímání.
Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.
Podobné produkty:
Podporují chuť a aroma rybízu, malin a ostružin.
Vhodné pro: Pro všechny modré odůdy.
Popis: Pro mladá červená vína s ovocným aroma. Vysoce odolné vůči alkoholu (20,5 %). Velice dobře přizpůsobivé struktuře a hustotě rmutu. Dodávají vůni a svěžest.
Dávkování: 20 g/hl, 40 g/hl za nepříznivých podmínek
Nároky na výživu: nízké
Vhodné zejména pro: Carignan, Syrah, Výroba červených komplexních vín s vůní zralého ovoce a černých bobulí, snižuje redukční účinek u citlivých odrůd
Aroma: Produkce sekundárního aroma, zvýraznění odrůdového aroma
Popis: VIALATTE FERM® R82 je kvasinka S. cerevisiae, která byla speciálně vybrána pro vinifikaci zralých hroznů a pro výrobu červených vín se střed- ním a dlouhým potenciálem skladování s aromatickým profilem zralého ovoce (červené a černé bobule). VIALATTE FERM® R82 má také schopnost omezit snížení aromatické kvality u citlivých odrůd jako například Carignan a Syrah.
Hydrouhličitan draselný slouží k rychlému jemnému odkyselení moštu a mladého vína. Používá se k jednoduchému odkyselení, tedy k odstranění kyseliny vinné. Výhodou je možnost přidat přípravek do již filtrovaného vína ještě krátce před lahvováním.
Speciální bentonit ke krášlení vína.
Aktivovaný sodno-vápenatý bentonit k efektivnímu čiření a stabilizaci bílkovin v moštu a víně s maximální schopností čiření a adsorpce.
Speciální enzym pro uvolnění aroma. Enzym uvolňující aroma mladých bílých a rosé vín, zvláště vhodný pro aromatické odrůdy.