Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Kvasinky Lalvin ICV Opale, 100 g
Kód: 080115
Z 0
248.21 bez DPH
Na objednávkuVhodné zejména pro: Sauvignon, Chardonnay, růžová vína
Aroma: Intenzivní a komplexní ovocné aroma, malá tvorba zelených aromat
Popis: Velmi dobrý rozkvas, střední potřeba živin, malá tvorba SO2, odbourání kyseliny jablečné o 0,1-0,4 g/l, kvašení: 18-20 °C
Použití a dávkování:
Připravte si správnou dávku kvasinek na množství moštu, který chcete kvasit.
Za normálních podmínek kvašení: 25-30 g / hl.
Za obtížných podmínek: 40 g / hl.
Kvašení při 15-30 °C.
Příprava zákvasu:
Doporučujeme zamíchat do desetinásobného množství směsi moštu a vody o teplotě 35 °C a asi po 15 minutách a opětovném promíchání přidat do moštu.
Skladování: Skladujte v chladu a suchu. Kvasinky lze v neporušeném balení skladovat při 4 - 10 °C po dobu čtyř let. Na krátkou dobu je lze skladovat i při teplotě 20 °C. Otevřené balení těsně uzavřete a v nejbližší době spotřebujte.
Servis: +420 775 004 044 | +420 777 784 378
Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.
Podobné produkty:
Speciální práškový sodno-vápenatý bentonit. Vhodný pro bílá, rosé a červená vína. Bentonit s vysokou absorpční schopností.
Vhodné zejména pro: Tramín červený, Neuburg, Kerner, Muškát moravský, muškátové odrůdy
Aroma: Vytváří vína s výrazným odrůdovým charakterem
Popis: Rychlý rozkvas, pomalé konečné prokvašení, šetrné kvašení s malou tvorbou pěny, kvašení: 16 - 22 °C
BECOLITE® 4000
Středně jemný filtrační perlit o velkém výkonu k čiření kapalin s velkým obsahem kalu, jako je ovocná šťáva, sladina, kvasinkový a sdírací kal, odpadní voda. Ideální k tvorbě základního naplavení u vakuových rotačních filtrů
Podporuje senzorický vývoj červených vín.
Vhodné zejména pro: , Výroba červených a růžových jemných vín s ovocnou vůní s profilem sekudárního aroma
Aroma: Produkce sekundárního aroma
Popis: VIALATTE FERM® R71 je kvasinka S. cerevisiae, která byla vybrána pro svou schopnost vyrábět červená a růžová vína s intenzivním aroma na svěžím a kvasném profilu (tóny lesního ovoce, jahod, rybízu...). Velmi ro- bustní kvasinka VIALATTE FERM® R71 umožňuje řízení alkoholového kvašení za optimálních podmínek, a to i pod vlivem omezujících faktorů (alkohol, nízká teplota, menší zákal...). Přípravek lze použít při tradiční výrobě vín nebo při termovinifikaci. VIALATTE FERM® R71 se doporu- čuje pro výrobu červených a růžových poddajných vín s ovocnými tóny mezinárodního stylu.
Uhličitan vápenatý (CaCO3 / E 170) k odkyselení hroznového moštu a vína. Používá se přednostně k jednoduchému odkyselení, tedy k odstranění kyseliny vinné.
Vhodné zejména pro: Chardonnay, Rulandské šedé, Rulandské bílé, Ryzlink vlašský, nearomatické odrůdy
Aroma: Silné a intenzivní aroma tvořené thiolovou složkou připomínající marakuju, tropické ovoce a květinové tóny
Popis: Vynikající schopnost kvašení i za nízké teploty, vysoká odolnost vůči alkoholu do 21 % obj. kvašení: 12 - 18 °C
Vhodné zejména pro: Sauvignon, Rulandské šedé, Veltlínské zelené, Ryzlink rýnský, Müller Thurgau,
Aroma: Tvorba ovocného buketu s citrusovými a kořenitými tóny, angrešt, broskve, černý rybíz
Popis: Dobře kvasí, rychlé prokvasení až do 16 obj. % alkoholu, kvašení: 15 - 24 °C
Bentonit bez písku speciálně vyvinutý pro ultrafiltrační zařízení.
Ellagický tanin ze silně opáleného francouzského dubu, určený pro zralá červená vína. Dodává příjemnou chuť a aroma karamelu, opáleného dřeva, kávy a vanilky.
Dávkování: 4 - 5 g/hl
Vhodné zejména pro: , Universální pro všechny bílé odrůdy
Aroma: Vytváří mohutné exotické aroma. Kvasinky na aroma, tvorba ovocných esterů.
Popis: Plynulé kvašení je nutno podpořit vysokou dávkou živných solí. kvašení: 17 - 20 °C
Granulovaný enzymový přípravek ke zlepšení filtrace a extrakce mannoproteinů