Použití a dávkování:



Připravte si správnou dávku kvasinek na množství moštu, který chcete kvasit.



Za normálních podmínek kvašení: 25-30 g / hl.



Za obtížných podmínek: 40 g / hl.



Kvašení při 15-30 °C.



 



Příprava zákvasu:



Doporučujeme zamíchat do desetinásobného množství směsi moštu a vody o teplotě 35 °C a asi po 15 minutách a opětovném promíchání přidat do moštu.



Skladování: Skladujte v chladu a suchu. Kvasinky lze v neporušeném balení skladovat při 4 - 10 °C po dobu čtyř let. Na krátkou dobu je lze skladovat i při teplotě 20 °C. Otevřené balení těsně uzavřete a v nejbližší době spotřebujte.

Servis: +420 775 004 044 | +420 777 784 378


Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.

BL_ Hefe_SIHA_LALVIN_UVAFERM.pdf
TI_LALVIN Opale Yseo_CZ.pdf

Podobné produkty: