Univerzální kvasinky pro elegantní vína s ovocnou chutí a vůní. Doporučená teplota kvašení: 15 – 25 °C.



Použití a dávkování:

Připravte si správnou dávku kvasinek na množství moštu, který chcete kvasit. Za normálních podmínek kvašení: 15 - 20 g / hl. Za obtížných podmínek kvašení: 30 - 50 g / hl. 



Příprava zákvasu:

Na 1 díl suchých kvasinek přidejte 5 dílů moštu a 5 dílů teplé vody (30 - 40 °C). Kvasinky aktivujte 15 - 20 minut. Lehce promíchejte. Tvorba pěnové korunky ukazuje aktivitu kvasinek. Nechte vychládnout cca na 20 °C a následně přidejte do moštu a promíchejte. U moštu/rmutu pod 15 °C nechte vychládnout na maximální rozdíl 7 °C.



Skladování:

Skladujte v chladu a suchu. Kvasinky lze v neporušeném balení skladovat při 5 - 15 °C po dobu tří let. Na krátkou dobu je lze skladovat i při teplotě 25 °C. Otevřené balení těsně uzavřete a v nejbližší době spotřebujte.



Servis: + 420 775 004 044, + 420 777 784 378



 


Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.

TI_Aktiv Hefe 3_CZ.pdf
BL_Hefe_SIHA_LALVIN_UVAFERM.pdf

Podobné produkty: