Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Polygreen, 1 kg
Kód: 070418
Z 3
715.7 bez DPH
SklademPodobné produkty:
Vhodné zejména pro: Rulandské modré, Svatovavřinecké, Modrý Portugal,
Aroma: Zesiluje odrůdově typické aroma, tmavé ostružiny a aroma po třešních
Popis: Plynulé kvašení, vysoká tolerance vůči teplotě, kvašení: 26 - 28 °C
Hluboce zmrazená koncentrovaná kultura bakterií mléčného kvašení.
Vhodné zejména pro: Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet franc, Speciálně vybráno pro výrobu elegantních a ovocitých červených archivních vín, zejména z odrůd Cabernet franc, Cabernet sauvignon a Merlot
Aroma: Odrůdová aromata de type homofuraneol/ furaneol (červené ovoce)
Popis:
Aktivovaný sodno-vápenatý bentonit k efektivnímu čiření a stabilizaci bílkovin v moštu a víně s maximální schopností čiření a adsorpce.
Tanin z amerického dubu je určen pro finální korekci červených vín. Zvýrazňuje chuť vína po kokosu,
kávě a koření, aniž by se změnilo přírodní aroma.
Dávkování: 2 - 3 g/hl
K extrakci a čiření hroznového rmutu.