Vhodné zejména pro: Chardonnay, Rulandské bílé, Rulandské šedé,
Aroma: Tvoří typické burgundské aroma, víno získá vyváženou ovocnost a odrůdový charakter
Popis: Středně rychlé kvašení, vhodné pro školení SUR LIE, kvašení: 16 - 20 °C
Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Enzymy Sihazym Uni, 0,5 kg
Kód: 040003
Z 63
1823.14 bez DPH
SklademK extrakci a čiření hroznového rmutu.
SIHAZYM® Uni je vhodný jak k čiření moštu, tak i k extrakci hroznového rmutu červených a bílých vín. Použití k čiření moštu povede k rychlejší depektinizaci a tím k efektivnímu čiření moštu. Vedlejší aktivity při použití ve stadiu rmutu zajišťují zvýšenou extrakci barviv a taninových komponentů obsažených v hroznech.
Použití a dávkování: Produkt se v doporučené dávce přidává jako 10% vodní roztok přímo do nádoby se rmutem, mlýnku, lisu nebo vozíku se rmutem. Důležité je optimální rozložení enzymového roztoku ve rmutu.
Skladování: Skladujte v chladu a suchu. Otevřené balení těsně uzavřete a v nejbližší době spotřebujte.
Dávkování (do 100 kg rmutu) a doba působení:
Rmut bílého vína:
15 °C | 3 – 6 g / 4 – 6 h
8 - 10 °C | 2 – 5 g / 4 – 6 h
Rmut červeného vína:
Klasické kvašení rmutu 4 – 6 g / 5 – 20 dnů
Pumping-over (přečerpávání) 4 – 6 g / 2 – 8 dnů
Zpětně ochlazený rmut (do 50 °C) 2 – 4 g / 2 – 4 h
Sedimentace:
Statické předčiření moštu (~15 °C) 4 – 6 g / 2 – 4 h
Statické předčiření moštu (~ 8 – 10 °C) 5 – 8 g / 2 – 4 h
Skladování:
Skladujte v chladu a suchu. Otevřené balení těsně uzavřete a v nejbližší době spotřebujte. Servis: + 420 775 004 044, + 420 777 784 378
Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.
Podobné produkty:
Vhodné zejména pro: Ryzlink rýnský, Rulandské šedé, Rulandské bílé, Chardonnay,
Aroma: Malá tvorba ovocných esterů, silná tvorba monoterpenů
Popis: Střední potřeba živin pro kvasinky, spolehlivé prokvašení při teplotě 18 - 20 °C
Vhodné zejména pro: Rulandské šedé, Rulandské bílé, Sauvignon, Tramín červený, rosé vína
Aroma: Intenzivní ovocné a vegetativní aroma s příjemným mouthfeel (plnost chuti)
Popis: Jisté kvašení s vysokou tolerancí vůči alkoholu 15 % obj.
Hydrouhličitan draselný slouží k rychlému jemnému odkyselení moštu a mladého vína. Používá se k jednoduchému odkyselení, tedy k odstranění kyseliny vinné. Výhodou je možnost přidat přípravek do již filtrovaného vína ještě krátce před lahvováním.
Vhodné zejména pro: , Intenzivní aroma tropického ovoce
Aroma: Podporuje tvorbu ovocného aroma žlutý meloun, banán
Popis: Podpořit střední dávkou živných solí, kvašení: 18 - 20 °C
Speciální tanin pro mikrooxidaci.
Kmen kvasinek byl vybrán na Novém Zélandu, aby se zlepšil fermentační výkon a odrůdový charakter Sauvignonu.