Vhodné zejména pro: , Výroba červených a růžových jemných vín s ovocnou vůní s profilem sekudárního aroma
Aroma: Produkce sekundárního aroma
Popis: VIALATTE FERM® R71 je kvasinka S. cerevisiae, která byla vybrána pro svou schopnost vyrábět červená a růžová vína s intenzivním aroma na svěžím a kvasném profilu (tóny lesního ovoce, jahod, rybízu...). Velmi ro- bustní kvasinka VIALATTE FERM® R71 umožňuje řízení alkoholového kvašení za optimálních podmínek, a to i pod vlivem omezujících faktorů (alkohol, nízká teplota, menší zákal...). Přípravek lze použít při tradiční výrobě vín nebo při termovinifikaci. VIALATTE FERM® R71 se doporu- čuje pro výrobu červených a růžových poddajných vín s ovocnými tóny mezinárodního stylu.
Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Viazym Extract One, 1 kg
Kód: 040304
Z 0
4106.61 bez DPH
Na objednávkuZobrazené fotografie mohou být ilustrativní.
Podobné produkty:
Granulovaný enzymový přípravek ke zlepšení filtrace a extrakce mannoproteinů
Vhodné zejména pro: Ryzlink rýnský, Rulandské šedé, Rulandské bílé, Chardonnay,
Aroma: Malá tvorba ovocných esterů, silná tvorba monoterpenů
Popis: Střední potřeba živin pro kvasinky, spolehlivé prokvašení při teplotě 18 - 20 °C
VINIFLORA® OENOS
Vysoce aktivní přípravek z Oenococcus-oeni určený k biologickému odbourávání kyseliny při výrobě vín.
Vhodné zejména pro: , Pro dodání aromatické intenzity, úplnosti a jemnosti a na výrobu bílých a růžových vín
Aroma: Thioly (zejména 3MH a A3MH), terpeny, norisoprenoidy, estery mastných kyselin
Popis:
Vhodné zejména pro: , Výroba bílých a růžových aromatických a svěžích vín, která rozvíjejí sekundární aroma a aroma thilového a terpenového druhu
Aroma: Produkce sekundárního aroma, zvýraznění odrůdového aroma
Popis: SO.DELIGHT je kvasinka S. cerevisiae, která byla speciálně vybrána pro svou schopnost vyrábět bílá a růžová aromatická vína se svěžím a ovocným profilem. Získaný aromatický profil je komplexní s tóny odrůdových thiolů a sekundárního aroma. SO.DELIGHT se doporučuje pro výrobu vín z neutrálních hroznů nebo z hroznů aromatických odrůd.
VINIFLORA CH 35
Kmen vhodný pro bílá, červená a rosé vína s vyšším obsahem SO2 vysoká malolaktická aktivita, vhodné pro simultánní očkování tolerance SO2: volná SO2 do 35 mg/l a celková SO2 do 60 mg/l, obsah alkoholu: do 13,5% obj., teplota: >15°C, hodnota pH: >3,0
Dávkování: 1 balení / 2,5 hl, 25 hl, 250 hl