Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Kvasinky ConFerm UNI V, 0,5 kg
Kód: 080034
Z 20
327.68 bez DPH
SklademKvasinky ConFerm Uni V jsou vysoce aktivní vyšlechtěné kvasinky určené pro alkoholové kvašení.
Doporučuje se kvasinky ConFerm Uni V vmíchat do10ti násobného množství směsi moštu a vody při 30 –33 °C . Po asi 10 minutách a opětovném zamíchání přidat do rmutu/moštu. U ovocného rmutu se doporučuje přidávat rehydrované kvasinky po částech během mletí rmutu.
Vlastnosti výrobku
Kvasinky ConFerm Uni V zaručují příznivý průběh kvašení s vysokým stupněm závěrečného dokvašení.Divoké kvasinky a nechtěné bakterie jsou potlačeny. Kvasinky ConFerm Uni V neprodukují žádné nechtěné vedlejší produkty kvašení jako SO2, H2S,acetaldehyd, pyruvat, α-ketoglutarová kyselina,těkavé kyseliny a estery. Kvasinky Conferm Uni Vmohou vykvasit až do 16 % alkoholu.
Bezpečnost
Při správném použití a zacházení nejsou známy žádné nežádoucí účinky.
Další údaje k bezpečnosti naleznete v bezpečnostním listu, který si můžete stáhnout z našich webových stránek.
Skladování
Kvasinky ConFerm Uni V jsou baleny pod ochranným plynem do vzduchotěsné vícevrstvé hliníkové fólie. Jelikož je balení vakuované, dá se snadno zkontrolovat jeho neporušenost.
Kvasinky ConFerm Uni V se mohou v neporušeném balení skladovat při 4 – 10 °C tři roky (15 kg balení 2roky). Na kratší dobu mohou být skladovány i při 20 °C.
Načaté balení ihned spotřebujte.
Ověřená jakost
Kvasinky ConFerm Uni V jsou během výrobního procesu pravidelně kontrolovány na svou vysokou jakost.Přísné kontroly se dále provádí přímo před konečným balením a během něj
Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.
Podobné produkty:
Gallo-proanthocyanidinický tanin z vybraných lístků Čajovníku čínského. Používá se ve všech fázích výroby bílých, růžových a červených vín. V raných fázích na snížení potřeby SO2 a v průběhu zrání k navrácení svěžesti. Před lahvováním pro posílení ovocných a květinových tónů.
Dávkování: 5-10 g/hl
Vhodné zejména pro: Modrý Portugal, Frankovka, Cabernet Sauvignon, Zweigeltrebe, rosé vína
Aroma: Vyvíjí výrazné aroma (ovocné estery), vínu z neutrálních odrůd propůjčují ovocné, trvalé aroma
Popis: V závislosti na teplotě kvašení odbourá až 15 % kyseliny jablečné nacházející se v moštu, kvašení: 22 - 28 °C
Vhodné zejména pro: , Intenzivní aroma tropického ovoce
Aroma: Podporuje tvorbu ovocného aroma žlutý meloun, banán
Popis: Podpořit střední dávkou živných solí, kvašení: 18 - 20 °C
Podporuje senzorický vývoj červených vín.
Vhodné zejména pro: Frankovka, Rulandské modré, Cabernet Moravia, Cabernet Sauvignon,
Aroma: Pro mohutné červené víno, zaoblené, silné a aromatické, připomíná sušené fíky a datle
Popis: Silné kvašení, tolerance vůči alkoholu 15 % obj., vhodné pro školení barrique, kvašení: 28 - 30 °C
Eliminace oxidů a proteinů z moštů a vín.
Speciální bentonit ke krášlení vína.
Enzym ke zdokonalení intenzity aroma.