Doporučuje se kvasinky ConFerm Uni V vmíchat do10ti násobného množství směsi moštu a vody při 30 –33 °C . Po asi 10 minutách a opětovném zamíchání přidat do rmutu/moštu. U ovocného rmutu se doporučuje přidávat rehydrované kvasinky po částech během mletí rmutu.



Vlastnosti výrobku

Kvasinky ConFerm Uni V zaručují příznivý průběh kvašení s vysokým stupněm závěrečného dokvašení.Divoké kvasinky a nechtěné bakterie jsou potlačeny. Kvasinky ConFerm Uni V neprodukují žádné nechtěné vedlejší produkty kvašení jako SO2, H2S,acetaldehyd, pyruvat, α-ketoglutarová kyselina,těkavé kyseliny a estery. Kvasinky Conferm Uni Vmohou vykvasit až do 16 % alkoholu.



Bezpečnost

Při správném použití a zacházení nejsou známy žádné nežádoucí účinky.

Další údaje k bezpečnosti naleznete v bezpečnostním listu, který si můžete stáhnout z našich webových stránek.



Skladování

Kvasinky ConFerm Uni V jsou baleny pod ochranným plynem do vzduchotěsné vícevrstvé hliníkové fólie. Jelikož je balení vakuované, dá se snadno zkontrolovat jeho neporušenost.

Kvasinky ConFerm Uni V se mohou v neporušeném balení skladovat při 4 – 10 °C tři roky (15 kg balení 2roky). Na kratší dobu mohou být skladovány i při 20 °C.

Načaté balení ihned spotřebujte.





Ověřená jakost

Kvasinky ConFerm Uni V jsou během výrobního procesu pravidelně kontrolovány na svou vysokou jakost.Přísné kontroly se dále provádí přímo před konečným balením a během něj


Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.

BL_Hefe_SIHA_LALVIN_UVAFERM.pdf
TI_ConFerm Uni V CZ.pdf

Podobné produkty: