Kvasinky podporující kořeněnou chuť, zdůrazňuje přirozenou strukturu taninů s jemným tónem hořké čokolády. Vytváří hutná vína s dostatečným výtažkem barvy a aroma tmavých plodů. rybízu, třešní, jsou vhodné pro barrique.





Doporučená teplota kvašení: 28-30 °C.

Použití a dávkování: Připravte si správnou dávku kvasinek na množství moštu, který chcete kvasit. Za normálních podmínek kvašení: 15-20 g/hl.

Za těžkých podmínek kvašení: 30-50 g/hl.



Příprava zákvasu: Na 1 díl suchých kvasinek přidejte 5 dílů moštu a 5 dílů teplé vody (30-40 °C). Kvasinky aktivujte 15-20 minut. Lehce promíchejte. Tvorba pěnové korunky ukazuje aktivitu kvasinek. Nechte vychladnout cca na 20°C a následně přidejte do moštu a promíchejte. U moštu / rmutu pod 15 °C nechte vychladnout na maximální rozdíl 7 °C.



Skladování: Skladujte v chladu a suchu. Kvasinky lze v neporušeném balení skladovat při 5-15°C po dobu tří let. Na krátkou dobu je lze skladovat i při teplotě 25 °C. Otevřené balení těsně uzavřete a v nejbližší době spotřebujte.

Servis: (+ 420) 777 784 378, 775 004 044


Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.

BL_Hefe_SIHA_LALVIN_UVAFERM.pdf
TI_Aktiv Hefe 10_CZ.pdf

Podobné produkty: