Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Aroma švestka 1x400 60% 0,1l
Kód: 180099
Z 9
185.95 bez DPH
SklademZobrazené fotografie mohou být ilustrativní.
Podobné produkty:
Vhodné zejména pro: Modrý Portugal, Frankovka, Cabernet Sauvignon, Zweigeltrebe, rosé vína
Aroma: Vyvíjí výrazné aroma (ovocné estery), vínu z neutrálních odrůd propůjčují ovocné, trvalé aroma
Popis: V závislosti na teplotě kvašení odbourá až 15 % kyseliny jablečné nacházející se v moštu, kvašení: 22 - 28 °C
Doporučuje se pro koloidní stabilizaci a zlešení kulatosti červených, bílých a růžových vín.
Gallo-ellagic tannin z francouzského dubu, určený pro fi nální úpravu červených vín. Zvýrazňuje chuť
vína po lékořici a koření bez vlivu na přírodní aroma. Je to vynikající antioxidant, který zachovává v průběhu času originální chuť.
Dávkování: 2 - 3 g/hl
Vhodné zejména pro: Syrah, Merlot, Cabernet, Mourvčdre, Výroba červených komplexních vín s ovocným a kořeněným aroma s velkou aromatickou svěžestí
Aroma: Zvýraznění sekundárního aroma
Popis: VIALATTE FERM® R96 je kvasinka S. cerevisiae, která je zejména uznávaná pro svou schopnost zvyšovat potenciál hroznů a pro svou univerzálnost. VIALATTE FERM® R96 se skvěle přizpůsobuje množství odrůd a různým stupňům zralosti pro výrobu mladých vín anebo vín určených k archivaci. Aromatický profil tíhne spíše k tónům červených a černých bobulí a ke kořeněným a balsamikovým vůním (pepř, eukalyptus, lékořice...). Takto vyrobená vína jsou komplexní s velmi svěžím aromatickým profilem. VIALATTE FERM® R96 se doporučuje pro vinifikaci hroznů odrůd Syrah, Merlot, Cabernet, Mourvčdre atd.
Vhodné zejména pro: Ryzlink rýnský, Müller Thurgau, muškátové odrůdy, rosé vína
Aroma: Podporují vždy odrůdový charakter, aniž by pozměnily typickou vůni odrůdy
Popis: Vynikající vlastnosti pro studené kvašení, mírnější průběh kvašení a malá tvorba nežádoucích vedlejších produktů, kvašení: 15 – 25 °C